Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πέγκυ Ζήνα: Στην πίστα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό


Βρήκε λίγο χρόνο για τον εαυτό της και διασκέδασε στο παραλιακό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής
Στον Κωνσταντίνο Αργυρό διασκέδασε τo βράδυ της Πέμπτης η Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια, που την περασμένη εβδομάδα τραγούδησε στο πλαίσιο της 78ης Διέθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου εμφανίζεται ο νεαρός τραγουδιστής.

Η Πέγκυ Ζήνα απλά ντυμένη, με ένα μαύρο στενό τζιν παντελόνι και μια μαύρη μπλούζα, διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, δείχνοντας να απολαμβάνει το πρόγραμμα.

Ο Κωνσταντίνος ως άψογος οικοδεσπότης κάλεσε την Πέγκυ Ζήνα στην πίστα, όπου τραγούδησαν παρέα. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε ο σύζυγος της τραγουδίστριας, Γιώργος Λύρας, ο οποίος φρόντισε να δημοσιεύσει την εν λόγω φωτογραφία στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram. H τραγουδίστρια πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα για το video clip, του νέου της τραγουδιού, που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

People protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.