Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Νίκος Οικονομόπουλος Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του



Την αγαπημένη του γιαγιά αποχαιρέτησε για πάντα ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η 75χρονη Μαρία Οικονομόπουλου έχασε τη μάχη ζωή, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η αγάπη που έτρεφε γι΄αυτήν ο γνωστός τραγουδιστής ήταν μεγάλη, καθώς ήταν η γυναίκα που τον μεγάλωσε μετά τον χωρισμό των γονιών του σε ηλικία 8 ετών, ενώ και ο ίδιος είχε εκφραστεί πολλές φορές για την στενή τους σχέση σε διάφορες συνεντεύξεις του...



Η είδηση επιβεβαιώθηκε και μέσα από την επίσημη σελίδα του Νίκου Οικονομόπουλου στο Facebook: «Με μεγάλη θλίψη, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Νίκο Οικονομόπουλο για την απώλεια της αγαπημένης του γιαγιάς, Μαρίας Οικονομοπούλου. Αυτή η υπέροχη γυναίκα τον ανέθρεψε έτσι ώστε να γίνει ένας άνθρωπος και ένας τραγουδιστής για τον οποίον η Ελλάδα είναι υπερήφανη! Αισθανόμαστε όλοι αυτή τη θλίψη και τη μοιραζόμαστε με το Νίκο και την οικογένειά του.. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της και ας της δώσει μια θέση με τους αγίους στον ουρανό». Παράλληλα, αναρτήθηκε μια φωτογραφία του ίδιου με την γιαγιά του από την παιδική ηλικία.

Η κηδεία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νιφορέικων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.