Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Τα ζώδια του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου 2018




ΚΡΙΟΣ

Τα γεγονότα γύρω σας παρουσιάζονται με αρνητική μορφή και καταβάλουν την ψυχολογία σας. Ένα μέρος ευθύνης μπορεί να έχει ο λάθος τρόπος που τα εκλαμβάνετε και προβαίνετε σε αρνητικά αποτελέσματα. Μην εμπιστεύεστε άτομα που παρουσιάζονται με μία πλασματική εικόνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο αυθορμητισμός και η χαλαρή διάθεση δεν σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα. Κάτι απρόσμενο θα στιγματίσει την ημέρα σας και θα στρέψει την προσοχή σας σε αυτό. Οι ανησυχίες για να επανορθώσετε την σχέση σας, είναι έντονες και δεν σας αφήνουν καθαρή σκέψη να πράξετε ανάλογα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η υπομονή και η καρτερία σας θα σας βγάλει από την αδιέξοδο που υπάρχετε, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Η δυσμενής επικοινωνία με τους γύρω σας, φέρνει ως αποτέλεσμα να κλειστείτε στον εαυτό σας. Ίσως ο τρόπος αυτός σας ενδυναμώσει την διπλωματία σας .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, είσαστε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση και μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες που θα εμφανιστούν στον χώρο εργασίας σας. Βρείτε τρόπους που σας χαρίζουν ευχάριστα συναισθήματα με άτομα που είναι αγαπημένα.

ΛΕΩΝ

Οι προκαταλήψεις του παρελθόντος σας εμποδίζουν την επικοινωνία και επιδρούν αρνητικά στις σχέσεις σας. Συναισθήματα που σας διακατέχουν μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτα αν μείνετε στα παλιά κατεστημένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρελθοντικές ψυχικές εμπειρίες σας έχουν εγκλωβίσει και δεν σας αφήνουν να δείτε με διαφορετική οπτική την πραγματική εικόνα που σας περιβάλλει. Οι συναντήσεις που θα προκύψουν με το φιλικό περιβάλλον, θα ευνοηθούν και θα σας κάνουν να νοιώσετε ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Τα θέματα που σας απασχολούν έχετε την πρόθεση να τα ελέγξετε λεπτομερώς και να δώσετε την απαραίτητη λύση. Προσέξτε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας , γιατί εμφανίζετε μία απαιτητικότητα χωρίς κίνητρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μαγνητισμός σας μπορεί να εκπέμψει στους γύρω σας την αντίθετη άποψη με τα αρχικά δεδομένα σας. Η ζωτικότητά σας διαχέεται στους γύρω και εκλαμβάνουν έντονα την ευχάριστη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η απομόνωση είναι το κίνητρο να βρείτε τον εαυτό σας και να ανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις. Ζητήστε συμβουλή από άτομα που εμπιστεύεστε. Βρεθείτε σε χώρους που σας προσφέρουν την ασφάλεια όπου σας είναι απαραίτητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εργατικότητα σας είναι το προσόν που μπορεί να σας οδηγήσει σε νέους ορίζοντες και να ανταμειφθείτε στο μέλλον. Η μέρα είναι διφορούμενη και εξαρτάται το αποτέλεσμά της από την δική σας ψυχική κατάσταση. Βρείτε την ισορροπία σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών σας θα σχετίζεται με την συναισθηματική σας ευημερία. Οι συναντήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχουν την ανάλογη κατάληξη, με βάση την ψυχολογική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση θα οδηγήσουν την σκέψη σας σε διαφορετικό επίπεδο, πέραν των τετριμμένων. Επαναξιολογήσετε τα δεδομένα σας , συλλέγοντας τα απαραίτητα στοιχεία και κάντε τις προβλέψεις για το μέλλον. Τα συναισθηματικά σας θα επιλυθούν και θα αποκτήσουν σταθερές βάσεις, αν επαναπροσδιορίσετε την στάση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.