Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Με φόβο και πάθος Ελληνική Ταινία




Με Φόβο Και Πάθος (1971) Διάρκεια 112'
Ηθοποιοί: Νίκος Κούρκουλος,Μάνος Κατράκης,Ελένη Ερήμου,Γιώργος Μούτσιος,

Βάσος Ανδρονίδης,Μαρία Αλκαίου,Άννα Γεραλή,Γρηγόρης Βαφιάς,Θάνος Γραμμένος,
Κώστας Καραγιώργης,Σπύρος Κωνσταντόπουλος,Νίκος Παπαναστασίου,Γιώργος ΖαϊφίδηςΓιώργος Χειμωνίδης,Άρης Τσιούνης,Λάμπρος Κοτσίρης,Χρήστος Δακτυλίδης,
Ρένα Καλτσά,Δημήτρης Παπαγιάννης,Μιχάλης Μιχαήλ,Κώστας Παπαχρήστος,
Γιώργος Κόκκαλης,Μίρκα Παπακωνσταντίνου,Γιώργος Καύκας,Εύα Μουστάκα,
Μανώλης Δεστούνης,Τούλα Μπελίτσα.

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Νίκος Φώσκολος
Μουσική: Γιώργος Χατζηνάσιος
Τραγουδούν: Αδελφές Δήμα

Υπόθεση: Ένας νεαρός ανακριτής αποφασίζει να ερευνήσει ξανά μια υπόθεση που πιστεύει πως έχει οδηγήσει μια αθώα στη φυλακή, η οποία ήταν και παλιά του αγαπημένη, κόρη ενός πάμπλουτου επιχειρηματία. Διερευνώντας όμως την υπόθεση και βοηθούμενος από κάποιον άγνωστο σκοτεινό τύπο, θα διαπιστώσει πως είναι μπλεγμένος σε μια μεγάλη πλεκτάνη για να αθωωθεί η κοπέλα, που είναι όντως ένοχη.

Επιπρόσθετα: Η ταινία Με Φόβο Και Πάθος προβλήθηκε στις αίθουσες Αθηνών - Πειραιώς - προαστίων το 1972 και έκοψε 372.819 εισιτήρια. Ήρθε στην 4η θέση σε 90 ταινίες. Η τελευταία μεγάλη απιτυχία της συνεργασίας που έγραψε χρύση ιστορία στις σελίδες της Φίνος Φιλμ, του Νίκου Κούρκουλου με τον Νίκο Φώσκολο, με τη νέα παρουσία τότε στον ελληνικό σινεμά την Ελένη Ερήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.