Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ασύλληπτη τραγωδία στη Καβάλα με 11 νεκρούς σε τροχαίο δυστύχημα


11 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με νταλίκα 

Τα δύο οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες στην Εγνατία Οδό λίγο έξω από την Καβάλα. Μαρτυρικός ο θάνατος των ατόμων που επέβαιναν στο ΙΧ. Σοκαρισμένοι οι διασώστες. 

To τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα στην παλιά Εθνική Οδός Καβάλας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της παραλίας της Σαρακήνας.

Ειδικότερα, ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, με αποτέλεσμα να τυλιχτούν στις φλόγες και τα δύο οχήματα.

Και τα έντεκα άτομα που επέβαιναν στο όχημα τύπου βαν, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μετανάστες που είχαν περάσει από την Τουρκία, απανθρακώθηκαν.

Από το φορτηγό απεγκλωβίστηκε ο οδηγός ο οποίος φέρει ελαφρά τραύματα και διακομίστηκε σε νοσοκομείο
στη βόρεια Ελλάδα.

Οι εικόνες στο σημείο της τραγωδίας





Τα αίτια της τραγωδίας στην Καβάλα

Το αυτοκίνητο τύπου βαν στο οποίο επέβαιναν οι έντεκα μετανάστες, ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τυλιχθούν στις φωτιές και τα δυο οχήματα.

Οι έντεκα επιβαίνοντες του βαν δε μπόρεσαν να εγκαταλείψουν το όχημα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε αυτό και να καούν ζωντανοί. Ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου, ελληνικών στοιχείων ταυτότητας, την τελευταία στιγμή μπόρεσε να εγκαταλείψει το όχημα

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του τμήματος Τροχαίας Καβάλας ο οδηγός του βαν εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας που ανέπτυξε, προφανώς, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου και λόγω της υπέρτασης που είχε έπεσε πάνω στο φορτηγό.

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που προκλήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των επιβαινόντων στο βαν, οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητά τους και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού (DNA).

Πηγή: proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.