Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Απόψε οι Iron Maiden στην Ελλάδα: Τα 10 καλύτερα τραγούδια τους

Σε λίγες ώρες οι Iron Maiden θα συναρπάσουν το ελληνικό κοινό.
Οι Iron Maiden θα φέρουν έναν heavy metal σεισμό ισοπεδώνοντας το «TerraVibe». Προετοιμαστείτε για ένα από τα καλύτερα shows που έχουν συμβεί ποτέ!


Σε συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης παγκόσμιας περιοδείας τους το 2016 – 17 για την προώθηση του studio album «The Book Of Souls», οι Iron Maiden περιοδεύουν ξανά το 2018 με μια σειρά από shows σε φεστιβάλ και αρένες στην Ευρώπη με το «Legacy Of The Beast World Tour», ξεκινώντας από το Ταλίν της Εσθονίας στις 26 Μαΐου και τελειώνοντας στην «O2 Arena» του Λονδίνου στις 10 Αυγούστου.

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 θα εμφανιστούν στο «Rockwave Festival» και στο «Terra Vibe Park».

Το κόνσεπτ του «Legacy Of The Beast World Tour» είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο mobile game και το κόμικ των Iron Maiden.

Ο σχεδιασμός της σκηνής θα συμπεριλαμβάνει μια πληθώρα από διαφορετικούς αλλά συνδεδεμένους «κόσμους», με το set list να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από υλικό των 80’s και πολλές εκπλήξεις από τα πιο πρόσφατα album τους, δημιουργώντας μια ποικιλία.

Τα 10 καλύτερα τραγούδια των Iron Maiden

10. «The Phantom Of The Opera»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.