Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Λαμπερός γάμος στη showbiz: Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η γνωστή δημοσιογράφος Σπυριδούλα Κάμπου



Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η γνωστή δημοσιογράφος γνωστού διαδικτυακού μέσου, Σπυριδούλα Κάμπου με τον εκλεκτό της καρδιάς της και θωρακοχειρουργό Στέλιο Ζαράγκα, το απόγευμα της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου.

Κουμπάροι στο γάμο του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν η αναπληρώτρια υπουργός Έλενα Κουντουρά και ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Αιγάλεω με καλεσμένους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού.

Η σχέση της νύφης με την πλέον κουμπάρας της μετράει πάρα πολλά χρόνια, αφού η πρώτη εργαζόταν στον εκδοτικό όμιλο του συζύγου της αναπληρώτριας υπουργού, Σαράντη Παπαχριστόπουλο. Την ίδια πολυετή φιλική σχέση διατηρεί η Σπυριδούλα Κάμπου και με τον Λευτέρη Πανταζή. Καλεσμένοι του ζευγαριού μεταξύ άλλων ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, η Μάγδα Τσέγκου και η Έλενα Γκρέκου.

Εμείς θα ευχηθούμε στο ζευγάρι να ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένο! Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους. ..




Το... πρωτότυπο προσκλητήριο του γάμου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.