Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Δήμαρχος Γλυφάδας: Γάμος αλά… Μουντιάλ με γιγαντοοθόνες!!! (ΦΩΤΟ)


Αποθέωση του κιτς τα όσα συνέβησαν έξω από το ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα

με αφορμή τον γάμο του δημάρχου Γλυφίδας, Παπανικολάου και της συντρόφου του, Εύα Ντογιάκου κόρης του πρώην εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ισιδώρου Ντογιάκου με κουμπάρους τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή και την σύζυγο του Νατάσα Παζαΐτη .

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, ο οποίος κατά τα άλλα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει επιδείξει σημαντικό έργο στα νότια προάστια, δίνοντας μάλιστα σε δύσκολους καιρούς  επίδομα 5.000 ευρώ  στις πολύτεκνες μητέρες, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους εκατοντάδες προσκεκλημένους που δεν χωρούσαν στην εκκλησία, έδωσε εντολή να τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες στον περίγυρο του ναού, μαζί και καθίσματα προκειμένου οι δημότες να παρακολουθήσουν την γαμήλια τελετή με άνεση σαν να παρακολουθούν ποδοσφαιρικό αγώνα .

Το μόνο που έλειπε, σχολίασαν κάποιοι ήταν ποπ κορν και πατατάκια για να κάνουν πιο ευχάριστη την βραδιά . Πίσω από τις γιγαντοοθόνες ήταν τοποθετημένες οι δεκάδες κούτες με τις μπομπονιέρες για να μοιραστούν στο λαό της Γλυφάδας ώστε ουδείς να φύγει δυσαρεστημένος από την εκκλησία








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.