Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Γυναίκες7 + 3 ποδοσφαιριστές που θα σας κάνουν να δειτε Μουντιάλ ακόμα και αν δε σας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο

Την Πέμπτη ήταν και επίσημα η έναρξη του Fifa World Cup ή αλλιώς του Μουντιάλ. Αυτό το ξέρεις μιας και όλοι γύρω σου  βλέπουν ασταμάτητα «μπάλα».

Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι ακόμα και αν δεν σε ενδιαφέρει καν το ποδόσφαιρο, αξίζει να δεις το Μουντιάλ για τελείως διαφορετικούς λόγους. Μην αγχώνεσαι δεν θα μιλήσω για offside και άλλους τέτοιους όρους. Είμαι εδώ για να σου αποδείξω πως αξίζει να δεις και εσυ λίγο από αυτούς τους αγώνες ποδοσφαίρου. Και σου έχω 10 λόγους, βασικά 10 ποδοσφαιριστές που αξίζουν την προσοχή σου.

 1. Gerard Piqué
Ο Gerard είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να δεις τους αγώνες της Ισπανίας. Σκέψου μόνο ότι είναι παντρεμένος με τη Shakira και έχει και δυο παιδιά μαζί της. Μπορεί οι κακές γλώσσες να τον θέλουν άπιστο, ωστόσο εκείνος βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της αγαπημένης του, όπως και εκείνη το ίδιο.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gerard Piqué (@3gerardpique) στις

2. Cristiano Ronaldo
Ο CR7, όπως είναι το ψευδώνυμο του, δεν είναι όποιος κι όποιος! Είναι ένας πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία. Ναι είναι αυτός που τον θυμάσαι το 2004 να κλαίει όταν έχασε από την Εθνική Ελλάδος! Από τότε μέχρι σήμερα έχει γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, αλλά και ένας οικογενειάρχης με τέσσερα παιδιά. Και άπειρες φήμες να τον ακολουθούν! Άντρας ολόκληρος...


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

3. Leo Messi
Αυτόν σίγουρα τον ξέρεις! Ο Αργεντίνος θα αγωνισθεί στα γήπεδα της Ρωσίας, προκειμένου να κατακτήσει τον μοναδικό τίτλο που λείπει από την τροπαιοθήκη του, αυτόν του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Μικροσκοπικός, γοητευτικότατος, με οικογένεια και με κάποια εκατομμύρια από την Μπαρτσελόνα και από τις χορηγίες του να μπαίνουν στους λογαριασμούς του κάθε μέρα.



4. James Rodríguez
Ο James είναι 26 ετών, αγωνίζεται στην ομάδα της Κολομβίας και τον χειμώνα μπορείς να τον βλέπεις στους αγώνες της Μπάγερν Μονάχου. Όσο για την οικογενειακή του κατάσταση; Παντρεμένος με ένα παιδί.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Rodríguez (@jamesrodriguez10) στις

5. Marc ter Stegen
Επίσης 26 ετών (καλή η σοδειά του 1992) επίσης παντρεμένος. Ο συγκεκριμένος είναι από τους αγαπημένους της αρθρογράφου, καθώς είναι τερματοφύλακας. Και όσο να πεις, η μπάλα θέλει χέρι, όπως και η γυναίκα. Παίζει στην Εθνική Γερμανίας, αλλά και στη Μπαρτσελόνα.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc ter Stegen (@mterstegen1) στις

6. Kevin Trapp
Ο Kevin είναι Γερμανός και τερματοφύλακας. Τον συγκεκριμένο μπορεί να τον έχεις δει σε φωτογραφίες να κάνει τις διακοπές του στη Μύκονο (live your myth in Greece η φάση), είτε στις Κάννες, όπου δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εμφανιστεί στο Φεστιβάλ (και σινεφίλ αγόρι). Η σύντροφος του είναι η Izabel Goulart, το γνωστό «αγγελάκι» της Victoria’s Secret. Κακοπερνάει.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Trapp (@kevintrapp) στις


7. Adil Rami
Για τον Γάλλο παίκτη δεν χρειάζεται να σου πω πολλά. Το μόνο που πρέπει να ξέρεις γι’ αυτόν: είναι ζευγάρι με την Pamela Anderson. Αυτός είναι που πλαγιάζει με αυτόν τον θρύλο. Μάλιστα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας (ναι, για την Pamela μιλάμε ακόμη) δεν χάνει αγώνα του αγαπημένου της.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adil Rami (@adilrami) στις

8. Isco Alarcon Suarez

Τον Isco τον έχουμε στον ίσκιο. (Ο Σεφερλής του Yupiii έκανε την εμφάνισή του). Θα τον απολαύσεις στους αγώνες τις Εθνικής Ισπανίας, αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης τον χειμώνα. Ο 26χρονος είναι επίσης παντρεμένος και έχει και ένα παιδί. Κατά τ' άλλα, κάνει απλωτές σε 5άστερες πισίνες, ντυμένος σαν jetsetter. 



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isco Alarcon Suarez (@iscoalarcon) στις


9. Toby Alderweireld
Ο 29χρονος είναι παίκτης της Εθνικής Βελγίου και της Τότεναμ. Είναι ξανθός, είναι ψηλός, έχει τις χάρες όλες. Μάλιστα, η Ελλάδα είναι από τους αγαπημένους του προορισμούς, καθώς έρχεται αρκετά συχνά. Οπότε, έχε ανοιχτά τα μάτια σου!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toby Alderweireld (@tobyalderweireld) στις


10. Rúrik Gíslason
Ένας καλός λόγος για να δεις μέχρι και αγώνα της Ισλανδίας είναι ο συγκεκριμένος παίκτης. Είναι 30 ετών και είναι γεννημένος στο Ρέικιαβικ. Δεν σε ενδιαφέρει πού είναι γεννημένος, αλλά πέρα από ότι είναι όμορφος, δεν μας απασχολεί για τίποτα άλλο. Δεκτό, αλλά τι να κάνουμε; 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rurik Gislason (@rurikgislason) στις










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.