Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Απριλίου 2018




Κριός

Με τον Κρόνο να επηρεάζει τη διάθεσή σας που μπορεί να μην είναι σήμερα η καλύτερη αλλά και κάποια γεγονότα ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας μπορεί να δείχνουν αρκετά αρνητικά και αυτό μπορεί να φέρει καθυστερήσεις. Λειτουργήσετε πιο ήρεμα και πιο λογικά όπου πρέπει. Στα συναισθηματικά σας αποφύγετε να εμπιστευτείτε σε τρίτους όσα νιώθετε, προσπαθήστε πρώτα να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις.

Ταύρος

Ο Ερμής σήμερα δεν βοηθάει αρκετά επαγγελματικά σας ζητήματα και η διάθεσή σας που μπορεί να είναι εναλλασσόμενη δεν βοηθάει αρκετά να προχωρήσετε θέματα που σας απασχολούν, αποφύγετε τη βιασύνη και δείτε τα πράγματα λίγο με πιο σταθερή μάτια αποφεύγοντας μεγάλα ανοίγματα. Στα συναισθηματικά σας η μέρα μπορεί να έχει κάποια απρόβλεπτα, προσπαθήσατε να ασχοληθείτε περισσότερο με τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Σήμερα στα επαγγελματικά σας ο Ποσειδώνας σας μεταφέρει κάποιο αίσθημα απαισιοδοξίας που θα πρέπει να διαχειριστείτε κατάλληλα για να προχωρήσετε επαγγελματικές σας υποθέσεις, η κακή ψυχολογία δεν βοηθάει, δείξτε υπομονή αλλά και επιμονή στους στόχους σας. Στα προσωπικά σας κάποια θέματα στην επικοινωνία σας μπορεί να σας ωθήσουν να κλειστείτε στον εαυτό σας, όμως καλό είναι να διαχειριστείτε όσα αισθάνεστε σήμερα.

Καρκίνος

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις σήμερα μπορείτε με μεγαλύτερη ενέργεια αλλά και αυτοπεποίθηση να χειριστείτε καλύτερα θέματα που σας απασχολούν και να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα παρουσιαστεί, είτε σε συνεργασίες είτε σε ζητήματα που θέλετε να προχωρήσετε, ο Ήλιος είναι βοηθός σας και σας δίνει την κατάλληλη ενέργεια σήμερα για να προχωρήσετε. Στα συναισθηματικά σας μπορείτε να χαρείτε περισσότερο τη μέρα με άτομα που αγαπάτε, η καλή διάθεση σας θα βοηθήσει στην ενίσχυση των σχέσεών σας.

Λέων

Σήμερα το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να σας μεταφέρει κάποια περίεργα συναισθήματα, ωθεί τις σκέψεις σας σε καταστάσεις που θα πρέπει σήμερα να αποφύγετε γιατί μπορεί να έχουν επίδραση στη μέρα σας και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, δημιουργώντας ένταση έτσι κινηθείτε πιο προσεκτικά. Στα συναισθηματικά σας είναι σημαντικό σήμερα να προσπαθήσετε να κινηθείτε με ψυχολογική ηρεμία και να ελέγξετε τα συναισθήματά σας απέναντι στους άλλους.

Παρθένος

Σήμερα το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου επηρεάζει την ψυχολογία σας, δεν βοηθήσει αρκετά υποθέσεις που θέλετε να προχωρήσετε, είναι σημαντικό να κινηθείτε με προσοχή σε αποφάσεις που έχετε να πάρετε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Στα συναισθηματικά σας μπορείτε σήμερα να προσπαθήσετε να βελτιώσετε καταστάσεις αλλά και να έρθετε πιο κοντά σε όσους αγαπάτε, αυτό θα βοηθήσει πολύ την ψυχολογία σας αλλά και να αποβάλλετε το άγχος.

Ζυγός

Σήμερα στις προσωπικές σας σχέσεις, μπορεί ο Κρόνος μπορεί να σας ωθήσει να εξετάσετε καλύτερα κάποια πράγματα όμως φροντίστε να βελτιώσετε αρκετά την επικοινωνία σας και να μην ασχολείστε με λεπτομέρειες που μπορούν να φέρουν ένταση σήμερα, έτσι κι αλλιώς ξέρετε να ακούτε τα προβλήματα των άλλων και που θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα καταστάσεις με αυτόν τον τρόπο. Προσέξτε αρκετά τα οικονομικά σας και έξοδα που μπορεί να κάνετε που να μην τα έχετε υπολογίσει.

Σκορπιός

Στα επαγγελματικά σας μετατρέψτε την ένταση που σας δίνει ο Ερμής σε ενέργεια και έτσι θα καταφέρετε να δώσετε ώθηση στα σχέδιά σας και να αντιμετωπίζετε καλύτερα καθυστερήσεις ή δυσκολίες που υπάρχουν. Στα συναισθηματικά σας με ισορροπία μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα θέματα μέσα σε σχέσεις, επιδιώξτε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να λύσετε παλιότερες παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Σήμερα ο Ποσειδώνας τονίζει περισσότερο την αίσθηση για ασφάλεια και συναισθηματική σταθερότητα, γι’ αυτό αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία χρειάζονται καλή συγκέντρωση αλλά και δράση για να πετύχουν. Στις προσωπικές σας σχέσεις όσο καλύτερα είναι η συναισθηματική σας κατάσταση και τα συναισθήματά σας τόσο καλύτερα μπορεί να κυλήσει αυτή η μέρα, βρεθείτε με άτομα τα οποία μπορούν να σας μεταδώσουν θετική ενέργεια αλλά και σταθερότητα.

Αιγόκερως

Αν και σήμερα μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα θέματα επαγγελματικών σας, καλό είναι να αποφύγετε αποφάσεις αλλά και συζητήσεις με τον Ποσειδώνα να φέρνει κάποια παρασκήνια αλλά και δυσκολίες. Καλύτερα είναι να μαζέψετε στοιχεία για όσα θέλετε να προχωρήσετε. Στα συναισθηματικά σας έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με άτομα τα οποία μπορούν να σας κατανοήσουν και να έχετε αποδοχή και στήριξη από τους άλλους.

Υδροχόος

Σήμερα ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει κάποιες εναλλαγές στη διάθεσή σας αλλά και στα οικονομικά σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα σε αποφάσεις του οικονομικού σας τομέα αλλά και των επαγγελματικών σας. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε σήμερα να βελτιώσετε θέματα επικοινωνίας και να αποφύγετε κάθε θέμα που μπορεί να χαλάσει τη διάθεση σας.

Ιχθύες

Σήμερα καλό είναι να επανεξετάσετε θέματα που χρειάζονται αποφασιστικότητα, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, με καλύτερη διάθεση και αισιοδοξία όλα θα κυλήσουν καλύτερα. Στα συναισθηματικά σας προσέξτε αρκετά τη συμπεριφορά σας αλλά και την ψυχολογία σας, γιατί ο Κρόνος σήμερα μπορεί να σας φέρει δυσκολίες αλλά και κάποια ψυχρότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.