Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Τί σχέση έχει η Καλίσι του Game of Thrones με το Star Wars;

Η γνωστή μας Καλίσι από το Game of Thrones πρόκειται να συμμετέχει στην επερχόμενη ταινία «Han Solo» του επικού Star Wars.

Ο ρόλος της και το όνομά της δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, αλλά η ανακοίνωση στο Star Wars website αναφέρει: «Το Game of Thrones.com με ενθουσιασμό ανακοινώνει πως η Κλαρκ, γνωστή από την καθηλωτική απεικόνιση της Νταινέρυς Ταργκάρυεν στο Game of Thrones, θα συμμετέχει στην Han Solo Star Wars ταινία.».

Οι δύο από τις τρεις προγραμματισμένες prequel ταινίες του Star Wars θα δείξουν τον θρυλικό χαρακτήρα του Χάρισον Φορντ στα πρώτα του χρόνια. Τους ρόλους των Χαν Σόλο και Λάντο Καλρίσιαν θα αναλάβουν οι Άλντεν Έρενραϊχ και Ντόναλντ Γκλόβερ αντίστοιχα, ενώ τη σκηνοθεσία της ταινίας που αναμένεται το 2018, θα αναλάβουν οι Φιλ Λορντ Κρις Μίλερ.

Η ταινία θα αποτελέσει ένα prequel κατά κάποιο τρόπο των Star Wars ταινιών, δείχνοντας τον Χαν Σόλο σε νεαρή ηλικία. Πάντως, σε ό,τι αφορά το ρόλο της Καλίσι πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι θα είναι η σύζυγος του Σόλο, πριν εμφανιστεί στη ζωή του η πριγκίπισσα Λέια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.