Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Επέστρεψαν τα κλοπιμαία και το θύμα τους συγχώρησε


Στα Τρίκαλα
Στο πνεύμα των... Χριστουγέννων βρέθηκαν δύο 24χρονοι που μετάνιωναν γιατί έκλεψαν τις οικονομίες ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στα Τρίκαλα και αποφάσισαν να τις επιστρέψουν....

Στο πνεύμα των... Χριστουγέννων βρέθηκαν δύο 24χρονοι που μετάνιωναν γιατί άρπαξαν τις οικονομίες ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στα Τρίκαλα και αποφάσισαν να τις επιστρέψουν. Τα θύματα τους συγχώρεσαν προτρέποντάς τους να μην κάνουν άλλες παρανομίες, αλλά οι αστυνομικοί και ο εισαγγελέας δεν ήταν τόσο... φιλεύσπλαχνοι.

Οι νεαροί δράστες είχαν χτυπήσει την πόρτα της μονοκατοικίας στην Ελάτη Τρικάλων, όταν η 81χρονη ιδιοκτήτρια ήταν μόνη καθώς ο σύζυγός της έλειπε. Ο ένας παρίστανε τον πλανόδιο πωλητή και προσπάθησε να πείσει την ηλικιωμένη να αγοράσει χαρτικά, ενώ ο άλλος τρύπωσε στο σπίτι από το παράθυρο της κουζίνας και άρπαξε 10.900 ευρώ, 19 λίρες και διάφορα συμβολαιογραφικά έγραφα!

Άγνωστο γιατί, οι δυο νεαροί φαίνεται πως μετάνιωσαν που άφησαν αδέκαρους τους ηλικιωμένους μέρες που είναι και πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Πύλης, όπου παρέδωσαν τα κλοπιμαία χωρίς να λείπει δεκάρα.

Η 81χρονη, που είχε ήδη καταγγείλει την κλοπή, τους συγχώρησε και τους συνέστησε να στραφούν στην εκκλησία, όμως οι αστυνομικοί προτίμησαν να τους στείλουν στον... εισαγγελέα κατηγορούμενους για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος! Στη συνέχεια, πάντως, οι... μετανοημένοι κλέφτες αφέθηκαν ελεύθεροι.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.