Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ολος ο πλανήτης ζει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει αγγίξει ολόκληρο τον πλανήτη, 


όμως οι χριστιανικές κοινότητες ανά τον κόσμο δεν έκαναν περικοπές ούτε στον στολισμό των πόλεών τους ούτε στην εορταστική διάθεσή τους. Από τα αμιγώς μουσουλμανικά κράτη μέχρι τις μεγάλες πρωτεύουσες του δυτικού κόσμου, παντού γιορτάζουν τα φετινά Χριστούγεννα με τη μεγαλοπρέπεια που τους αρμόζει...

Περισσότεροι από 800 Αϊ-Βασίληδες και «ξωτικά» πλημμύρισαν τους δρόμους του Αμβούργου στο πλαίσιο του ετήσιου χριστουγεννιάτικου αγώνα δρόμου St Pauli X-Mas Run...
Αν και η Βηρυτός θεωρείται μία από τις πλέον «διχασμένες» θρησκευτικά πόλεις της Μέσης Ανατολής, με μεγάλες κοινότητες χριστιανών και μουσουλμάνων, τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου μπροστά από το τζαμί Αλ-Αμίν άναψαν με τη μεγαλοπρέπεια που τους άρμοζε.

Από μακριά μοιάζει με λούνα παρκ, όμως στην πραγματικότητα είναι σπίτι στο Μπρούκλιν. Οι ιδιοκτήτες του, όπως και οι γείτονές τους στην περιοχή Ντάικερ Χάιτς, ζουν τα Χριστούγεννα με πάθος, καθώς φημίζονται για τους στολισμούς τους, που αποτελούν πλέον και τουριστική ατραξιόν.

Με ύψος 19,8 μέτρα, βάρος 13.500 κιλών και 30.000 λαμπάκια LED μπροστά από τους δίδυμους ουρανοξύστες Πετρόνας γιορτάζουν τα φετινά Χριστούγεννα οι χριστιανοί της Κουάλα Λουμπούρ, που αντιστοιχούν μόλις στο 9% του πληθυσμού.

Η εικόνα της Παναγίας και του Θείου Βρέφους προβλήθηκε στον καθεδρικό ναό St Mary's στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Το event έγινε στο πλαίσιο του Lights Of Christmas Show 2013.

Ο Πιέρ Κασιράγκι δείχνει να απολαμβάνει το παραδοσιακό χορευτικό που ετοίμασαν γι' αυτόν οι υπεύθυνοι της χριστουγεννιάτικης αγοράς του Μονακό.

Το ρεκόρ χριστουγεννιάτικης φωταγώγησης ανήκει στον Ντέιβιντ Ρίτσαρντς από την Καμπέρα της Αυστραλίας. Ο δημιουργικός κάτοικος άναψε περισσότερα από 500.000 λαμπάκια για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις

Το ψύχος δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει τους χειμερινούς κολυμβητές της Ελβετίας να συμμετάσχουν στον 75ο ετήσιο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό κολύμβησης Christmas Cup στη Λίμνη της Γενεύης, με τη θερμοκρασία του νερού να μην ξεπερνά τους 6,5 βαθμούς Κελσίου.

Τρέχει και δεν φτάνει ο Αϊ-Βασίλης του χριστουγεννιάτικου ταχυδρομείου της γερμανικής πόλης Χίμελπφορτ, καθώς μέχρι στιγμής έχουν καταφτάσει περισσότερες από 185.000 παιδικές επιστολές από όλο τον κόσμο.

Η πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου γέμισε φώτα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδία του Funky Voices.

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.