Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Η Νατάσα μοίρασε χαμόγελα


Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην προχθεσινή πρόσκληση της Νατάσας Θεοδωρίδου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Γηροκομείο Αθηνών. 

Ευαισθητοποιημένη απέναντι στην τρίτη ηλικία, η τραγουδίστρια είχε κάνει γνωστή την πρωτοβουλία της από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας μέσα από τα social media. Οπως είχε αποκαλύψει μάλιστα, αφορμή γι' αυτό στάθηκε ένα άρθρο για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που έπεσε στα χέρια της.
Την περασμένη Κυριακή, από τις 3.00 το μεσημέρι μέχρι τις 9.00 το βράδυ η Νατάσα ήταν στο Κέντρο Αθηνών, όπου εμφανίζεται φέτος μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο. Με το χαμόγελο στα χείλη η τραγουδίστρια υποδέχτηκε τον κόσμο που έσπευσε μαζικά να αφήσει σακούλες με τρόφιμα. Σε αντάλλαγμα για την κίνηση ανθρωπιάς φωτογραφήθηκε με όσους της το ζήτησαν, ενώ μοίρασε αναμνηστικά δωράκια με τον λογότυπό της.

«Ηταν μια όμορφη και ζεστή Κυριακή, γεμάτη από αγάπη! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσοι ήρθαν και βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και όλους όσοι, παρόλο που δεν κατάφεραν να είναι κοντά μας, έστειλαν τρόφιμα με όποιον τρόπο μπορούσαν» σχολίασε η ίδια χθες το πρωί στη σελίδα της στο facebook, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημοσίως τον Νίκο Μουτσινά και όλη την ομάδα του θεάτρου Κιβωτός που βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με μικρούς θαυμαστές της που έσπευσαν να φέρουν τρόφιμα για το Γηροκομείο Αθηνών
Συμπλήρωσε, τέλος, ότι η δράση θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες κι όποιος επιθυμεί θα μπορεί να αφήνει τα τρόφιμα που θέλει να προσφέρει στο Γηροκομείο Αθηνών στο Κέντρο Αθηνών.

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.