Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ζώδια της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου




21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΚΡΙΟΣ
Λες και άνοιξαν οι ουρανοί και βρέχει τσατισμένους και αποδιοργανωμένους ανθρώπους, που όλοι εμφανίζονται την ώρα που δουλεύεις! Ζουν ανάμεσα σου!


20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ
ΤΑΥΡΟΣ
Πολλές φορές λειτουργείς λες και καλύπτεσαι με ένα προστατευτικό πέπλο που σε σώζει αν κάνεις λάθη, παραλείψεις ή γκάφες, τόσο στις σχέσεις σου, αλλά κυρίως στην εργασία σου. Μέρες σαν τη σημερινή ανακαλύπτεις (επίπονα ίσως) πως πρέπει να πάψεις να στηρίζεσαι σ' αυτήν την προστασία και να μάθεις από τα λάθη σου.


21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι σχέσεις με τους οικείους σου (οικογένεια, σύντροφος, φίλοι) είναι τόσο φορτισμένη που προκαλούνται ηλεκτρικές εκκενώσεις μόνο με το βλέμμα σας. Πρόσεχε!




22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συνειδητοποιείς μέρα με την ημέρα πως το μεγάλο άλμα προς την απελευθέρωση (από τον έλεγχο των δικών σου ή τις απαιτήσεις του/της συντρόφου σου) δεν ήταν να ανοίξεις την πόρτα του κλουβιού, αλλά να κάνεις το πρώτο δειλό βήμα έξω από αυτό. Πότε; Σήμερα ίσως;


23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΛΕΩΝ
Λέοντα, όποιος/α προσπαθήσει σήμερα να χαλάσει την διάθεση σου είναι άξιος της μίζερης μοίρας του/της. Μην ασχολείσαι σήμερα με ανθρώπους που έχουν ξεχάσει ποιοι είναι και έχουν γίνει ένα με τα προβλήματα τους!


23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αισθάνεσαι την ανάγκη να αφοσιωθείς στις δικές σου ανάγκες, να κυνηγήσεις μανιασμένα την οργάνωση της οικονομικής σου ζωής, να αισθανθείς ξανά πως πατάς και με τα δύο πόδια στη γη. Και το καταφέρνεις σε γενικές γραμμές… Όμως σίγουρα υπάρχει κάποιος/α εκεί έξω που συνεχίζει να γίνεται η ρωγμή στον τοίχο του δυναμισμού σου, και με μια του/της κίνηση/λέξη/κραυγή, αποσυντονίζει τη ζωή σου. Μερικές φορές η πτώση είναι καλύτερη από την ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί. Αλλά αφού επιμένεις…


23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, σαν να σε έχουν συνηθίσει μερικοί/ες συνάδελφοι σου ή ο/η σύντροφος σου στις καλοσύνες σου. Για τρίξε μερικά δόντια και ύψωσε καμιά φωνή! Αμάν πια!


24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν υπήρχε ένας διακόπτης ON/OFF πάνω στο σώμα μας για να μπαίνουμε και να βγαίνουμε σε φάση αυτοσυγκέντρωσης/αυτοσυγκράτησης, σήμερα θα ήσουν πανευτυχής και διαχρονικά πολλοί/ες Σκορπιοί έξω από τη φυλακή.


22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο έρωτας παραμένει το ζητούμενο. Ένας έρωτας που να προσφέρει χώρο και διασκέδαση, διάθεση και ένταση, εξερεύνηση και ερεθίσματα. Όμως καταλαβαίνεις αυτές τις μέρες πως χρειάζεσαι και κάτι ακόμη: χρόνο για να βγάλεις στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματα που μπορείς να προσφέρεις. Αν έχεις ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα μια σχέση, αυτές τις μέρες ίσως περάσει μερικά δυνατά τεστ ειλικρίνειας. Αν ψάχνεις για μια, πρόσεχε πόσο ανοίγεσαι και τι υπόσχεσαι...


22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θυμάσαι εκείνη τη ταινία που εμφανίζεται στη ζωή του πρωταγωνιστή ένας τύπος και του δίνει ένα τηλεκοντρόλ με το οποίο μπορεί να παγώνει τη ζωή του, να πηγαίνει πίσω και μπρος και νʼ αλλάζει τα γεγονότα; Ε ένα τέτοιο χρειάζεσαι σήμερα για να παγώσεις ή να καθυστερήσεις τους ρυθμούς της μέρας. Τόση κούραση λέμε…


20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για τις επόμενες μέρες συγκεντρώσου σε συγκεκριμένα στα εξής ζητήματα: 1) Ποιες αλλαγές μένουν ακόμη να γίνουν στο άμεσο περιβάλλον σου - αν θες να μετακομίσεις ψάξε για σπίτι, αν θες να κάνεις ανακαίνιση επανεξέτασε το μπάτζετ σου. 2) Αν θες να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε νέες επαγγελματικές περιπέτειες κάνε τώρα ρεαλιστικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και άρχισε την αναζήτηση δουλειάς.


19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΙΧΘΥΕΣ
Η ελευθερία σου, έχει γίνει η ευχή/κατάρα σου τον τελευταίο καιρό. Από τη μια πλευρά επιθυμείς να λειτουργείς ανεξάρτητα, να είσαι υπεύθυνος/η μόνο για τη δική σου ζωή και οι αποφάσεις σου να επηρεάζουν μόνο τη δική σου καθημερινότητα. Από την άλλη πλευρά όμως όσο στερείς από τον εαυτό σου την συντροφικότητα, τόσο πιο παγωμένο μοιάζει κάθε βράδυ το στρώμα σου και η καρδιά σου. Και πώς να τα ταιριάξεις όλα χωρίς παράπλευρες απώλειες… Έλα μου ντε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.