Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Οι αποφάσεις Καραμανλή και Σαμαρά για τις εκλογές και τα «μυστικά» δείπνα με Μητσοτάκη

Την ώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη και επίσημα της προεκλογικής περιόδου, η υπόθεση Καϊλή – σκληροί οι δικαστές, συνέχισαν την προφυλάκιση της – ταλαιπωρεί το ΚΙΝΑΛΛ, αλλά και άλλους πιθανούς εμπλεκόμενους.

Αλλά πάμε στα εσωτερικά.

Οι διαβουλεύσεις για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων συνεχίζονται και σε ό,τι αφορά την Νέα Δημοκρατία το ενδιαφέρον εστιάζεται και στο τι θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Για τον μεν πρώτο, οι πληροφορίες εξακολουθούν να αναφέρουν ότι αρχές Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Θα προσπαθήσει λένε, να δείξει την στήριξη του με μια δήλωση σχετική. Για να δούμε.

Για τον Αντώνη Σαμαρά τα πράγματα φαίνεται να είναι καλύτερα για τον Μητσοτάκη, αφού ο Μεσσήνιος θα είναι υποψήφιος και υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα ο πρωθυπουργός να τον χρειαστεί στο δεύτερο γύρο των εκλογών πιο απαραίτητα από τον καθένα άλλον, αφού είναι απ’ αυτούς που μπορούν να κάνουν περιοδεία στη βόρεια Ελλάδα και να μαζέψει τα …ασυμμάζευτα από ψήφους που μπορούν να πάνε εύκολα στο κόμμα Βελόπουλου.

Οπότε, παρά τις ψιλό διαφοροποιήσεις του πρώην πρωθυπουργού, είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Μητσοτάκη και ενίοτε γίνεται και κάνα μυστικό δείπνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.