Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ο Άδωνις συστήνει ψυχραιμία… και μετά από λίγο γίνεται ΕΞΑΛΛΟΣ! ■ΒΙΝΤΕΟ

«Ηρεμία, ψυχραιμία» δεν πρέπει να χάσει κανείς την ψυχραιμία του, η Κυβέρνηση δεν αφήνει κανέναν»

«Παρακαλώ πολύ επαναλαμβάνω, σε εποχές τόσο μεγάλης κρίσης, πόλεμο έχουμε, ψυχραιμία», έλεγε και ξανάλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1 το πρωί σχολιάζοντας την… ακρίβεια, από την οποία η χώρα μας, αλλά και οι άλλες χώρες μαστίζονται εδώ και τουλάχιστον ένα εξάμηνο (από το φθινόπωρο ξεκίνησε η ανιούσα όλων των τιμών).

«Δεν πρέπει να χάσει κανείς την ψυχραιμία του, η Κυβέρνηση δεν αφήνει κανέναν απολύτως πίσω. Το πρόβλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά έχουμε πόλεμο. Ηρεμία, ψυχραιμία», επανέλαβε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Βέβαια λίγο αργότερα ξέχασε τη συμβουλή που ο ίδιος είχε δώσει επανειλημμένως και βγήκε εκτός εαυτού, κάνοντας ευθεία επίθεση στον δημοσιογράφο της “Αυγής”, Ανδρέα Πετρόπουλο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε «ουρανομήκεις ανοησίες» την τοποθέτηση του δημοσιογράφου Ανδρέα Πετρόπουλου σχετικά με τα μέτρα στήριξης, τους συνταξιούχους και την αύξηση του χρέους της χώρας, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε από τον κ. Γεωργιάδη να ανακαλέσει και απείλησε να αποχωρήσει από τη συζήτηση αν δεν το έκανε.

Ο κ. Γεωργιάδης φυσικά αρνήθηκε να ανακαλέσει και προτίμησε να κάτι ειρωνικά σχόλια, απειλώντας μάλιστα στη συνέχεια ότι θα αποχωρήσει ο ίδιος από την εκπομπή.

Τέρας ψυχραιμίας ο κ. Γεωργιάδης…

opoligrafos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.