Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Στην εντατική ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Μία από τις μεγαλύτερες μάχες της ζωής του δίνει ο Νίκος Ξανθόπουλος για να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι του

Δύσκολες ώρες περνά το τελευταίο διάστημα ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος. 

Ο 88χρονος σταρ του ελληνικού κινηματογράφου αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πριν από περίπου μια εβδομάδα καθώς εισήχθη επειγόντως σε κλινική της Αθήνας.

Η κόρη του Μαρία μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» επιβεβαίωσε την είδηση για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ηθοποιός νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μία από τις μεγαλύτερες μάχες για να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι του δίνει ο Νίκος Ξανθόπουλος. Σύμφωνα με τον Νίκο Νικόλιζα στην Espresso, ο σπουδαίος ηθοποιός που έχει συνδέσει όσο κανένας άλλος το όνομά του με τις μελό ταινίες της δεκαετίας του ’60, αναμένει την ημέρα που οι γιατροί θα του δώσουν εξιτήριο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, έκριναν σκόπιμο ο Νίκος Ξανθόπουλος να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο.

Ο ηθοποιός έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια πως ο δικός του επαγγελματικός κύκλος έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Μάλιστα, έχει επιλέξει να ζει με την πολυμελή οικογένειά του σε ένα κτήμα στην Παιανία. 

Τον περασμένο Μάιο η αγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη αρρώστησε αρκετά βαριά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί. Τότε, οι μέρες εκείνες για τον μεγάλο ηθοποιό ήταν βασανιστικές.

Η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου επέστρεψε στο σπίτι μετά από μακρά νοσηλεία και εκείνος άρχισε και πάλι ζωή. 

Όσοι γνωρίζουν τον ηθοποιοί, αναφέρουν στην εφημερίδα πως η υγεία του κλονίστηκε από το μεγάλο άγχος που αντιμετώπισε από την περιπέτεια υγείας της συζύγου του. 

Όλη του η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του, ευχόμενη ότι ο αγαπημένος του θα επιστρέψει στο σπίτι σύντομα για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.