Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Ποινή φυλάκισης 15 ετών μπορεί να «κρύβει» η περιβόητη βαλίτσα – Το χειρότερο σενάριο για την Εύα Καϊλή

Πλησιάζει η ώρα για την απολογία της Εύας Καϊλή 

Την Πέμπτη κρίνεται το αν θα παραμείνει στις φυλακές ή αν θα αφεθεί ελεύθερη μέχρι την απολογία της.

Τρεις ημέρες απομένουν μέχρι την απολογία της Εύας Καϊλή στις βελγικές δικαστικές αρχές, οι οποίες στη συνέχεια και θα αποφασίσουν εάν θα παραμείνει προφυλακισμένη ή θα αφεθεί ελεύθερη, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης για το Qatargate, στο οποίο εμπλέκεται.

Όλες αυτές τις ημέρες, η ελληνίδα Ευρωβουλευτής μελετά με πολύ μεγάλη προσοχή τις επόμενες κινήσεις της από τις φυλακές στις οποίες κρατείται και θα παραμείνει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

Με την ομάδα των δικηγόρων της, ανάμεσά τους ο Έλληνας Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο Βέλγος Αντρέ Ριζόπουλος, προσπαθεί να χτίσει την υπερασπιστική της γραμμή, με μοναδικό στόχο -όπως τονίζουν- να αφεθεί προσωρινά ελεύθερη, ώστε να βρεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα δίπλα στην κόρη της.

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, αυτό είναι πολύ δύσκολο, αφού όπως προκύπτει από τα βελγικά ΜΜΕ, το οποία επικαλούνται νομικούς από τις Βρυξέλλες, η Εύα Καϊλή έχει διαπράξει μεγάλα λάθη τακτικής, τα οποία μπορούν να της κοστίσουν την ελευθερία της, παρά τη «θυσία» του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος επιχειρεί να τα πάρει όλα πάνω του.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.