Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Γιατροί και εργαζόμενοι στο ΕΣΥ κάνουν συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Υγείας ■ΒΙΝΤΕΟ

Στις 6 τα ξημερώματα περίπου 50 υγειονομικοί έκαναν συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Υγείας

Nοσοκομειακοί γιατροί αντιδρούν στο επικείμενο νομοσχέδιο.

Σε συμβολική κατάληψη του υπουργείου Υγείας προχώρησαν νοσοκομειακοί γιατροί της ΕΙΝΑΠ που αντιδρούν με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Οι γιατροί έχουν αναρτήσει πανό στο κτίριο, ενώ η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

Σήμερα η ΕΙΝΑΠ προχωρά σε 24ωρη απεργία, ενώ καλεί σε συγκέντρωση στις 13:00 στο υπουργείο Υγείας.

«Είμαστε σήμερα εδώ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η Ενωση Νοσοκομειακών Γιατρών», τονίζει η πρόεδρος της Ενωσης.

Έληξε η κατάληψη στο υπουργείο Υγείας

Οι γιατροί είχαν αναρτήσει πανό στο κτήριο, ενώ η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή ήταν ιδιαίτερα ισχυρή. 

Έληξε η συμβολική κατάληψη του υπουργείου Υγείας από νοσοκομειακούς γιατρούς της ΕΙΝΑΠ που αντιδρούν με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Οι γιατροί είχαν αναρτήσει πανό στο κτήριο, ενώ η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή ήταν ιδιαίτερα ισχυρή. Τουλάχιστον 40 άτομα μπήκαν στο κτήριο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) έχει προκηρύξει από χθες έως και αύριο 24ωρες απεργίες, σε διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Αύριο, Τετάρτη- πρώτη ημέρα συζήτησης στην Ολομέλεια- θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από τη Βουλή.

«Είμαστε σήμερα εδώ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η Ενωση Νοσοκομειακών Γιατρών», τονίζει η πρόεδρος της Ενωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.