Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Χωρισμός Τούνη - Αλεξάνδρου; Η αλήθεια

Φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά από ένα χρόνο σχέσης.

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη σχέση της με το Δημήτρη Αλεξάνδρου θέλησε η Ιωάννα Τούνη, η οποία βρέθηκε να κάνει διακοπές στη Μύκονο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μακρία από τον σύντροφό της.

Την ίδια ώρα ο Αλεξάνδρου απολάμβανε στιγμές χαλάρωσης σε κάμπινγκ με την παρέα του.

Οι ξεχωριστές διακοπές του ζευγαριού φούντωσαν και τις φήμες περί χωρισμού τους.

Χθες η δημοφιλής influencer ενοχλημένη από όσα ακούγονται για τη σχέση της ανάρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φρόντισε να ξεκαθαρίσει δημόσια το τι ισχύει για τη σχέση της.

Όπως έγραψε, εκείνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραμένουν μαζί και απλά αποφάσισαν να αφιερώσουν χρόνο στις παρέες τους, από να είναι συνεχώς μαζί.

«Δεν έχω χωρίσει για όλους τους καλοθελητές που έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος», έγραψε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.