Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Η Βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας μπέρδεψε τον Νίκο Δένδια με τον… Νίκο Βέρτη

Mάλλον οι έλληνες τραγουδιστές έχουν σουξέ στην Βρετανία και τα σουξέ του Νίκου Βέρτη έχουν ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο

Δεν εξηγείται διαφορετικά η απίστευτη γκάφα στην οποία υπέπεσε η υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Με την Βρετανίδα υπουργό Εξωτερικών Λιζ Τρας, συναντήθηκε χθες Δευτέρα στο Λονδίνο ο Νίκος Δένδιας.

Μετά το πέρας της συνάντησής τους, η Λιζ Τρας έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Facebook, με κοινή τους φωτογραφία, όμως έκανε ένα λάθος…

Αντί να κάνει ταγκ τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών έκανε τον… Νίκο Βέρτη, τον γνωστό τραγουδιστή.

Μάλιστα, το λάθος έμεινε για περίπου μία ώρα αναρτημένο προτού διορθωθεί ενώ παραμένει στο ιστορικό επεξεργασίας.

Όπως ήταν φυσικό πολλά ήταν τα σχόλια των χρηστών που τρόλαραν το λάθος της Βρετανίδας υπουργού.

Οι συνεργάτες της άμεσα διόρθωσαν εν τέλει το λάθος, «ταγκάροντας» στη θέση του γνωστού τραγουδιστή, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.επεξεργασίας.

13 ώρ. 🇬🇧 🇬🇷 The UK and Greece are united in condemning Putin's barbaric invasion of Ukraine & isolating Russia on the world stage.

I offered Νίκος Δένδιας my condolences for the deaths of ethnic Greeks in Ukraine and we agreed to rally our partners in holding Russia to account.

211
63
19

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.