Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Αντώναρος: Ο πρωθυπουργός δεν έχει διαβάσει καθόλου ιστορία. Δυστυχώς είναι απαίδευτος ■Ηχητικό

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν πολιτικός της διπλωματίας. Αντίθετα ο κ Μητσοτάκης με τις κραυγές θέλει να αποδείξει ότι είναι αρεστό καλό παιδί»

«Ο πρωθυπουργός δεν διαβάζει την ιστορία διαφορετικά. Δεν έχει διαβάσει καθόλου τη σύγχρονη ιστορία. Επειδή είχα την ατυχία να γνωρίσω τον κ Μητσοτάκη πολύ πριν γίνει πρωθυπουργός, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι απαίδευτος», είπε Στο Κόκκινο και στον Νίκο Ξυδάκη, ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ως πρώτος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης είπε την φράση "ανήκομεν εις την Δύσιν" αλλά ταυτόχρονα μίλησε για πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική. Ήταν εκείνος ο οποίος τρία χρόνια μετά την εισβολή στην Κύπρο, συναντήθηκε με την τουρκική αντιπροσωπεία για να διερευνήσει τις πιθανότητες συνεννόησης. Ήταν ο άνθρωπος της σκληρής διπλωματίας και εκπροσώπησης των εθνικών και ευρύτερων συμφερόντων της περιοχής. Πάντοτε λέγαμε ότι η Ελλάδα είναι μία όαση σταθερότητας. Αυτό σημαίνει ότι επωφελούμαστε όλοι. Ο κ Μητσοτάκης θέλει μία χώρα η οποία κραυγάζοντας θέλει να δείχνει ότι είμαστε τα καλά παιδιά. Για να αποδείξουμε τι;

Η Ελλάδα έχει μία συγκεκριμένη ιστορία. Οι μεγάλες αποφάσεις που έλαβε την οδήγησαν πάντα, όχι στη σωστή πλευρά της ιστορίας όπως άτσαλα είπε ο κ Μητσοτάκης μεταφράζοντας την αγγλική έκφραση. Με τις αποφάσεις της η χώρα μας, έπρεπε να είναι εκεί που την οδηγούσαν το Δίκαιο, η προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, η προστασία των συνόρων και όλων εκείνων που κάνουν τον άνθρωπο να διαφέρει από τα άλλα είδη που ζουν πάνω στη γη.

Με την πολιτική Μητσοτάκη σε λίγο, θα αποκλείσουμε τα πάντα που έχουν κάποια ρωσική προέλευση. Αυτό είναι αδύνατον. Ξέρουμε που ανήκουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλους τους άλλους θα τους σκοτώσουμε».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.