Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

«Έξυπνες» συμβουλές αντιμετώπισης της ακρίβειας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ■ΒΙΝΤΕΟ

Καινοτόμα και αποτελεσματικά τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ενεργειακής και οικονομικής κρίσης που γονατίζει τους πολίτες εκτοξεύοντας την ακρίβεια σε είδη πρώτης ανάγκης, καύσιμα και ενέργεια!

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα μέτρα; Μα φυσικά οι διάφορες συμβουλές προς τους πολίτες για το πώς να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια. 

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, για παράδειγμα, είχε μοιραστεί μαζί μας την ακόλουθη συγκλονιστική συμβουλή για να αποφύγουμε τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ: 

«Η προσπάθεια πρέπει να είναι η εξοικονόμηση στο ρεύμα. Δεν ξεχνάμε τον θερμοσίφωνα, δεν αφήνουμε ακόμα και ένα φως ανοιχτό. Όλα αυτά τελικά κοστίζουν στην τσέπη».

Ο Στέλιος Πέτσας από την άλλη πλευρά, μας συνέστησε να κρατάμε μικρό καλάθι και να κάνουμε έναν προϋπολογισμό για το επόμενο διάστημα, καθώς οι επιπτώσεις του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας θα είναι βαθιές και θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ίσως ο καλύτερος συμβουλάτορας που θα μπορούσε να έχει η χώρα, συστήνει υπομονή και ψυχραιμία, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας καθησυχάζει, αφού ο χειμώνας τελειώνει κάποια στιγμή (μάλλον δεν είχε προβλέψει την κακοκαιρία «Φίλιππος») και έτσι θα γλυτώσουμε από το έξοδο του πετρελαίου θέρμανσης.

Αν μη τι άλλο, σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα, η κυβέρνηση αποδεικνύει περίτρανα ότι στέκεται στο πλευρό των πολιτών με πράξεις και όχι με λόγια…

👉 opoligrafos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.