Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Ουκρανικός φυλετικός νόμος. Γιατί αυτά δεν τα δείχνουν τώρα τα κανάλια; ■ΒΙΝΤΕΟ

Ιστορικά η Ουκρανία έχει δύο καταβολές μια σκανδιναβική και η άλλη σλαβική

Οι ομάδες που αυτοπροσδιορίζονται ως «Ουκρανοί εθνικιστές», δεν υπερασπίζονται την Ουκρανία ως έθνος, αλλά υποστηρίζουν τη σκανδιναβική καταγωγή τους σε αντίθεση με τους Ρώσους.

Ενώ ο ουκρανικός πληθυσμός μιλά συνήθως τόσο ρωσικά όσο και ουκρανικά, αλλά συχνά και ουγγρικά (ή μαγυάρια), από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 η χρήση οποιασδήποτε γλώσσας εκτός από την Ουκρανική έχει απαγορευτεί αυστηρά στις δημόσιες διοικήσεις και τα σχολεία. Τα σχολεία στα ρωσικά και τα μαγυάρικα έχουν κλείσει, προκαλώντας επίσημες διαμαρτυρίες από τη Ρωσία και την Ουγγαρία.

Στις 21 Ιουλίου 2021, ο Πρόεδρος Volodymyr Zelensky υπέγραψε το νόμο για τους «Ιθαγενείς πληθυσμούς της Ουκρανίας». Ορίζει ότι μόνο οι Ουκρανοί σκανδιναβικής καταγωγής, καθώς και οι Τάταροι και οι Καραϊτές έχουν «το δικαίωμα να απολαμβάνουν πλήρως όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και όλες τις θεμελιώδεις ελευθερίες» (sic), στερώντας έτσι τους Ουκρανούς από τη σλαβική καταγωγή από τα ίδια δικαιώματα.

Οι Ουκρανοί νεοναζί χρησιμοποιούν εκτενώς τα ναζιστικά σύμβολα, όχι μόνο το ρουνικό αλφάβητο των πρωτο-γερμανικών γλωσσών, αλλά και τους αριθμούς 14 και 88.

Το πρώτο αναφέρεται στις δεκατέσσερις λέξεις του συνθήματος της λευκής υπεροχής του Ντέιβιντ Λέιν: «Πρέπει να εξασφαλίσουμε την ύπαρξη του λαού μας και ένα μέλλον για τα λευκά παιδιά». Ο Ντέιβιντ Λέιν είναι ένας από τους ηγέτες του Τάγματος, μιας αμερικανικής τρομοκρατικής οργάνωσης. Πέθανε στη φυλακή το 2007.

Ο αριθμός 88 αναφέρεται στο όγδοο γράμμα του αλφαβήτου: HH (συντομογραφία του «Heil Hitler») και τα αρχικά του ναζιστικού χαιρετισμού.

Για παράδειγμα, η ομάδα που διορίστηκε από τον δήμαρχο του Κιέβου και πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή πυγμαχίας βαρέων βαρών, Vitali Klitschko, για να ξεπλύνει και να σκοτώσει «δολιοφθορείς» μεταξύ Ουκρανών σλαβικής καταγωγής ονομάζεται C14. Το «C» αντιπροσωπεύει το πρώην «Εκατό του Σβιατοσλάβ» και το «14» για τη λευκή υπεροχή της ιδεολογίας τους.

👉 voltairenet.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.