Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Ο Κικίλιας «αδειάζει» την κυβέρνηση για την μελέτη Τσίοδρα-Λύτρα

Με σαφέστατο μήνυμα προς το Μαξίμου ο Βασίλης Κικίλιας αδειάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την μελέτη Τσιόδρα που ήθελαν να του φορτώσουν... Ποιος θα έχει σειρά άραγε;

Μήνυμα προς όλες τις πλευρές να μην διανοηθούν να τον εμπλέξουν στην ιστορία της παραλαβής της μελέτης του Σωτήρη Τσιόδρα και του Θοδωρή Λύτρα έστειλε προς το Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Τουρισμού και πρώην υγείας Βασίλης Κίκιλιας.

Οι πληροφορίες λένε ότι καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου είχαν αποφασίσει να ρίξουν την μπάλα στην εξέδρα και πιο συγκεκριμένα προς την Αριστοτέλους απαντώντας στο ερώτημα, ποιος παρέλαβε την σχετική έρευνα, ο Βασίλης Κικίλιας δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους που τον ρωτήσουν αν αυτός ήταν ο παραλήπτης της έρευνας αφού οι συνεργάτες του πρωθυπουργού αυτό άφηναν να εννοηθεί.

Άλλωστε και προς την πλευρά του υπουργείου Υγείας έδειξε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου όταν είπε ότι ο πρωθυπουργός δε την πήρε ποτέ στα χέρια του.

Η δήλωση αυτή όπως ήταν φυσικό πυροδότησε την κατάσταση και ανάγκασε τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν στην Βουλή και προετοιμαζόταν για την ομιλία του να διαρρεύσει ότι ο ίδιος ούτε ήξερε την ύπαρξη της έρευνας, ούτε είχε ενημερωθεί σχετικά.

Μετά τον Βασίλη Κικίλια τα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου έστρεψαν τα πυρά τους προς τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνη ο οποίος μάλιστα σήμερα είναι σύμβουλος στου πρωθυπουργού!!!.

Με λίγα λόγια ενοχοποιούν όποιον βρίσκουν μπροστά τους αρκεί να βγει στο απυρόβλητο ο πρωθυπουργός.

Εν τω μεταξύ οι πληροφορίες λένε ότι και ο νυν υπουργός Υγείας Θανάσης Πλέυρης βρίσκεται στα όρια του με τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτζο αφού από το «καπέλωμα» που τρώει έχει αρχίσει να μην αισθάνεται καλά.

Χαρακτηριστική είναι η τελευταία εμπλοκή του… «φωστήρα» συνεργάτη του πρωθυπουργού στα θέματα του υπουργείου.

Την ώρα που ο υπουργός Υγείας εγκωμίαζε την επιστημοσύνη του πονήματος, αλλά και του ίδιου του Τσιόδρα, ο Ακης Σκέρτσος χαρακτήριζε «ήσσονος σημασίας» την έρευνα Τσιόδρα στη Βουλή,

Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι ο Θανάσης Πλέυρης εμφανίζεται έτοιμος να ακολουθήσει τα βήματα του προκατόχου του Βασίλη Κικίλια και να αυτονομηθεί αφού τώρα αντιλαμβάνεται πως παίζεται το παιχνίδι.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.