Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Γιωργής Τσαμπουράκης – Με φώναζαν «Χιτλερά Γερμαναρά» γιατί…■ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γιωργής Τσαμπουράκης αναφέρθηκε και στα ευτράπελα που έχουν γίνει επί σκηνής

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα ευτράπελα που του έχουν τύχει επί σκηνής, αλλά και την άσχημη γεύση που του άφησε το κατέβασμα της παράστασης «Συνοικία το Όνειρο».

Ο ηθοποιός έχει ένα μαγαζί εδώ και 9 χρόνια μαζί με ένα φίλο του και συνάδελφο, το οποίο προσέχουν σαν παιδί τους.

Ο ίδιος δήλωσε πως είναι πολύ της τάξης, γιατί το μυαλό του είναι χαοτικό: «Οπότε αν δεν έχω στη ζωή μου τάξη, επειδή είμαι μέσα σε πολλά πράγματα, νομίζω ότι θα έφτανα στα όρια της αποσύνθεσης. Προσπαθώ τα πρακτικά της ζωής να είναι σε μία τάξη και με ενδιαφέρει η καθαριότητα».

Ο Γιωργής Τσαμπουράκης αναφέρθηκε και στα ευτράπελα που έχουν γίνει επί σκηνής. Κατά τη διάρκεια της γενικής δοκιμής στην Επίδαυρο έπαθε ρήξη μηνίσκου και δεν έπαιξε ποτέ τελικά. Μία άλλη φορά, η σκηνή είχε πλακάκια επειδή το απαιτούσε το έργο και κάνοντας μία απότομη κίνηση κόπηκαν οι φλέβες του από ένα σπασμένο πλακάκι.

Από τις πιο πικρές στιγμές ήταν το κατέβασμα του έργου «Συνοικία το Όνειρο».

«Ήταν άσχημη στιγμή τώρα που στη «Συνοικία το Όνειρο» ο παραγωγός αποφάσισε να την κατεβάσει στις 10 παραστάσεις. Ήταν ψυχολογική βία. Θεωρώ ότι έπρεπε να δώσει λίγο χρόνο στην παράσταση», δήλωσε και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να επανέλθει η συλλογική σύμβαση του ηθοποιού, ώστε να μην είναι έρμαια.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον τονισμό του ονόματός του. «Είμαι από την Κρήτη», είπε γελώντας. «Ένας άνθρωπος με έλεγε Γιωργή, ο παππούς μου, και έτσι το κράτησα».

Ο ηθοποιός ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 6 ετών. Μέχρι τότε ήταν στη Γερμανία και έφτασε στην Ελλάδα χωρίς να μιλάει την ελληνική γλώσσα, αλλά κυρίως τα γερμανικά. Εξαιτίας αυτού στο σχολείο τον φώναζα «Χιτλερά Γερμαναρά» και τα γερμανικά τα έθαψε πολύ βαθιά μέσα του.

Ο Γιωργής Τσαμπουράκης αναφέρθηκε και στην οικογένειά του. Η σύζυγός του είναι το στήριγμά του, ενώ μαζί έχουν δύο παιδιά στην εφηβεία. Μάλιστα η κόρη του ήταν πρωταθλήτρια ρυθμικής και πλέον βρίσκεται στον χώρο του χορού.

megatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.