Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Πατέρας για 7η φορά ο Τζόνσον εν μέσω σκανδάλων και πανδημίας ■ΒΙΝΤΕΟ

Για έβδομη φορά πατέρας έγινε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον καθώς η σύζυγός του, Κάρι Σίμοντς, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Πρόκειται για το δεύτερο παιδί του ζεύγους.

Το πρώτο παιδί, ο Γουίλφρεντ, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020.

Εκτός από τα δύο παιδιά με την 33χρονη Κάρι, ο Μπόρις Τζόνσον έχει τουλάχιστον άλλα πέντε από προηγούμενους γάμους και σχέσεις του.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο βρετανικός τύπος τα εφτά παιδιά του ο Μπόρις Τζόνσον τα έχει με τρεις διαφορετικές γυναίκες.

Λίγες ώρες πριν, ο Τζόνσον ανακοίνωσε νέους περιορισμούς λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον.

«Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε επ’ αόριστον με μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις- εννοώ περιορισμούς στον τρόπο ζωής των ανθρώπων- μόνο και μόνο επειδή ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού, δυστυχώς ακόμα δεν έχει εμβολιαστεί» τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Η εφημερίδα Ιντιπέντεντ σε άρθρο της με την ερώτηση για τίτλο «Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά τώρα τον πρωθυπουργό», δημοσίευσε μία γελοιογραφία με τον Τζόνσον να τρυπάει με τη μύτη του Πινόκιο τα νέα μέτρα και το φάντασμα των περυσινών Χριστουγέννων να του βάζει φωτιά.

Ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζει την οργή του κόσμου για ένα πάρτι πέρυσι τα Χριστούγεννα στη Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω σκληρού lockdown.

Η τότε σύμβουλος του, Αλέγκρα Στράτον παραιτήθηκε με δάκρυα. «Ο βρετανικός λαός έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες στην συνεχιζόμενη μάχη κατά του Covid. Τώρα φοβάμαι πως τα σχόλιά μου στο βίντεο της 20ης Δεκεμβρίου πέρυσι που διέρρευσε έχουν τραβήξει την προσοχή από αυτήν τη μάχη. Θα μετανιώνω για τα σχόλιά μου σε όλη μου τη ζωή» σημείωσε η Αλέγκρα Στράτον.

Η ζημιά έχει γίνει και ο Τζόνσον προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

megatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.