Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Νίκησε τον κορωνοϊό μετά από 47 ημέρες στη ΜΕΘ ο Βασίλης Λεβέντης ■ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βασίλης Λεβέντης εξαντλημένος μετά από τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Πέρασε 75 ημέρες νοσηλευόμενος και 47 ημέρες διασωληνωμένος.

Οι ημέρες στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες και για την επαναφορά του θα κληθεί να δώσει ακόμα μία σκληρή μάχη, καθώς έμεινε 15 ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 35 ημέρες με τραχειοτομή.

«Χωρίς τους θεράποντες ιατρούς δεν θα ήταν αυτή την στιγμή στη ζωή ο πατέρας μου» σημείωσε ο Μάριος Γεωργιάδης.

Πλέον χρειάζεται βοήθεια, όμως σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική.

«Σίγουρα υπάρχει πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον και ενδεχομένως να χρειαστεί κάποιος χρόνος αποκατάστασης από εδώ και πέρα» πρόσθεσε ο διοικητής του νοσ. Ευαγγελισμός.

«Προτρέπουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί»

Ο Βασίλης Λεβέντης είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ του εμβολίου και είχε πει πως πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες, ωστόσο ο ίδιος δεν είχε εμβολιαστεί καθώς είχε υποκείμενα νοσήματα, γεγονός που έκανε την παραμονή στο νοσοκομείο ακόμη πιο δύσκολη,

«Αυτοί που σήμερα προτείνουν να μην γίνει εμβόλιο είναι κάτι ακροδεξιοί, κάτι αρνητές, κάτι που σήμερα μιλάνε για συνομωσίες, για Μπιλ Γκέιτς, για Σόρος, διάφορες τρέλες που αναγράφονται στο ίντερνετ» ανέφερε.

Ο γιος του, δε μασάει τα λόγια του και καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί όπως θα κάνει και ο ίδιος με τον 10χρονο γιο του.

«Θα ήθελα να προτρέψω τον κόσμο να εμβολιαστεί. Ο εμβολιασμός δεν είναι απαραίτητα ότι δεν θα νοσήσεις. Αλλά δεν θα πεθάνεις. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος» συμπλήρωσε ο Μάριος Γεωργιάδης.

Η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη μόλις ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διασωληνώθηκε μέσω του MEGA, είχε εξηγήσει για ποιους λόγους ο ίδιος δεν είχε κάνει το εμβόλιο. «Λόγω του ότι είχε την ανεπάρκεια των νεφρών, τον φόβιζε η πιθανότητα θρόμβωσης και τον παρέτεινε. Ήμουν όλες τις μέρες δίπλα στον Βασίλη. Έμενα με προστάτευσε το εμβόλιο» είχε υποστηρίξει η Νατάσα Μεντετσίδου.

Η οικογένειά του δεν έλειψε ούτε μία στιγμή από το πλευρό του. Ο γιος του, σήμερα δηλώνει πως ο πατέρας του έχει ως απότοκο της βαριάς νόσησης μυοσκελετική αδυναμία και θα χρειαστεί τη βοήθεια των ειδικών για να μπορέσει να ανακάμψει πλήρως

«Φυσικοθεραπείες θα χρειαστεί κυρίως για την κινητικότητα του μυοσκελετικά να μπορέσει να χρειαστεί να αποκτήσει μία δύναμη να μπορέσει σταθεί στα πόδια του να περπατήσει» κατέληξε ο Μάριος Γεωργιάδης.

megatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.