Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Σφοδρές αντιδράσεις για την επικοινωνία Μαρκουλάκη με Μαξίμου – Τα «ευχαριστήρια» στον Μητσοτάκη

 

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε ένα σχόλιο του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη κάτω από μια ανάρτηση του συγγραφέα Χρήστου Χωμενίδη όπου ανέφερε τα εξής:

«Εάν ό,τι γράφεται αληθεύει (προσωπικά δεν το γνωρίζω), ευχαριστούμε θερμά τον Constantinos Markoulakis για την παρέμβαση του υπέρ του θεάτρου και των ανθρώπων του. Και οι πρώτοι άνθρωποι του θεάτρου είναι οι θεατές» σχολίασε ο κ. Χωμενίδης, αναφερόμενος στις πληροφορίες που ήθελαν τον κ. Μαρκουλάκη να επικοινωνεί με το Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα

Η απάντηση του ηθοποιού το πιστοποίησε δημοσίως, μάλιστα, επιβεβαιώνοντας ότι ουσιαστικά προέτρεψε την πολιτική ηγεσία της χώρας να κρατήσει την πληρότητα των θεάτρων στο 60%, αντίθετα με τους νέους περιορισμούς για την Αττική που ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη ο κ. Χαρδαλιάς και μάλιστα κόντρα στις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.

«Χρήστο, αν κάποιους πρέπει να ευχαριστούμε, είναι ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού κι ο ΓΓ Σύγχρονου Πολιτισμού, που πήραν πάνω τους ένα στοίχημα, ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών» έγραψε συγκεκριμένα, εγείροντας θέμα ως προς τον τρόπο λήψης των αποφάσεων των ειδικών απέναντι στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας.

Το εν λόγω σχόλιο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο διαδίκτιο με χρήστες του Twitter να επισημαίνουν ότι τίθεται σε πλήρη αμφισβήτηση η διαδικασία που έχει ακολουθηθεί μέχρι στιγμής, προκειμένου να υιοθετούνται κάθε φορά νέα μέτρα προστασίας, αν αυτά προέκυπταν ως απόρροια των συστάσεων των λοιμωξιολόγων και των επιθυμιών του κ. Μαρκουλάκη ή οποιουδήποτε άλλου επαγγελματία.




πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.