Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Μαρουσάκης για Ιανό: Ο μεσογειακός κυκλώνας έρχεται με 100 χιλιόμετρα την ώρα

Μαρουσάκης για Ιανό: Ο μεσογειακός κυκλώνας έρχεται με 100 χιλιόμετρα την ώρα
Τα βασικά χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας, όπως έχουν καταγραφεί από την έως τώρα πορεία του στη Μεσόγειο, είναι και οι μεγάλες ποσότητες βροχής


Καιρός: Η κακοκαιρία «Ιανός» βρίσκεται προ των πυλών, με ισχυρές καταιγίδες που θα επηρεάσουν τη χώρα από σήμερα. Ο καιρός αναμένεται να αλλάξει ραγδαία, με τις  υπηρεσίες από την Κεντρική Ελλάδα έως και την Κρήτη να έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται η χώρα να επηρεαστεί από τον μεσογειακό κυκλώνα ο οποίος αναπτύσσεται στη Μεσόγειο, με πορεία προς την Ιταλία και το Ιόνιο.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Ιανού, όπως έχουν καταγραφεί από την έως τώρα πορεία του στη Μεσόγειο, είναι οι μεγάλες ποσότητες βροχής και οι θυελλώδεις άνεμοι, οι οποίοι θα κινούνται με απίστευτες ταχύτητες. Υπάρχει εκτίμηση για 200 τόνους νερού ανά στρέμμα, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί, ισοδυναμεί με έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

Αναλυτικότερα για το πότε και πού θα εκδηλωθούν τα έντονα φαινόμενα, περιγράφει ο μετεωρολόγος του Open Tv, Κλέαρχος Μαρουσάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.