Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

«Εξέγερση» από τις Γαλλίδες εναντίον του συγγραφέα που είπε ότι «οι 50άρες είναι πολύ μεγάλες για να αγαπηθούν»


Οργή του γυναικείου πληθυσμού για τον 50χρονο Γιαν Μουά - Η Βαλερί Τριερβελέρ του έδειξε το στήθος της ως ένδειξη διαμαρτυρίας και η δημοσιογράφος Κολόμπ Σνικ προέταξε τα οπίσθιά της λέγοντας... «δεν ξέρεις τι χάνεις»
Βγάζει σπυριά με την ιδέα του γάμου, θέλει να γνωρίσει την πατρότητα χωρίς να επωμιστεί ευθύνες, κάνει σχέσεις μόνο με νεαρές Ασιάτισσες που είναι υιοθετημένες και παραδέχεται ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα γιατί βαριέται να είναι με την ίδια γυναίκα. 

Ο Γιαν Μουά, ένας από τους πιο γνωστούς συγγραφείς στη Γαλλία, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα τα τελευταία 24ωρα με αφορμή τα σεξιστικά του σχόλια για τις 50αρες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Marie Claire. 

Οι πενηντάρες και όσες γυναίκες είναι άνω των πενήντα δεν μπορούν να αγαπηθούν γιατί είναι πολύ μεγάλες. Το σώμα μιας 25αρας είναι ποθητό όχι όμως και το σώμα μιας 50αρας, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Μουά με τις Γαλλίδες να... εξεγείρονται μέσω του Διαδικτύου. 

Μόλις έγιναν γνωστά τα κακεντρεχή του σχόλια, το Διαδίκτυο βομβαρδίστηκε από μηνύματα διαμαρτυρίας. H Βαλερί Τριερβελέρ, πρώην σύντροφος του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, δεν δίστασε να του δείξει το...στήθος της για να του εκφράσει την δυσφορία της. 

Χθες το βράδυ, ανέβασε στο Twitter παλαιότερο πρωτοσέλιδο του περιοδικού Charlie Hebdo που την απεικονίζει ως μία ακτιβίστρια των Femen, γυμνή από τη μέση και πάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.