Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Αντίστροφη μέτρηση για την αντικατάσταση της ηγεσίας σε πυροσβεστική και αστυνομία

Ο «αποκεφαλισμός» του Νίκου Τόσκα από τον Αλέξη Τσίπρα 11 μέρες μετά την εθνική τραγωδία που έγινε στην Ανατολική Αττική, 


ανοίγει τον δρόμο και για νέες εκκαθαρίσεις όλων εκείνων που έπαιξαν τον δικό τους μοιραίο ρόλο στην καταστροφή.

Σύμφωνα πληροφορίες του europost.gr ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει τις παραιτήσεις του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστρατήγου Σωτήρη Τερζούδη και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστρατήγου Κ. Τσουβάλα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχει ωριμάσει η άποψη ότι πρέπει να φύγουν από τις θέσεις τους όλοι όσοι έλαβαν μέρος στην συνέντευξη που έγινε ένα 24ωρο μετά την καταστροφή, πλην του υπ. Επικρατείας κ. Τζανακόπουλου, γιατί, τόσο οι χειρισμοί που έκαναν κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς, όσο και οι δηλώσεις που έκαναν στην συνέντευξη, εξέθεσαν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση.

Ήδη μαζί με τον κ. Νίκο Τόσκα μαζεύει τα πράγματά του και ο Γ.Γ. Πολιτική Προστασίας Γιαννης Καπάκης. 

Και αυτά όλα, ενώ λίγες εβδομάδες πριν εκδηλωθούν οι πυρκαγιές, οι κκ. Τόσκας και Καπάκης είχαν καταθέσει στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ότι «Φέτος η προετοιμασία είναι πολύ καλύτερη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών!».

Έκτακτο ΚΥΣΕΑ

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, δεν αποκλείεται να γίνει έκτακτο ΚΥΣΕΑ στις 17:00 το απόγευμα για αλλαγή ηγεσίας σε αστυνομία και πυροσβεστική.

Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας αναμένεται να αντικατασταθεί από τον υπαρχηγός Αριστείδη Ανδρικόπουλο, ενώ άγνωστος παραμένει ο διάδοχος του Σωτήρη Τερζούδη χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να τον αντικαταστήσει ο υπαρχηγός Υποστήριξης Δημοσθένης Αναγνωστάκης

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.