Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

Ζάκυνθος: Οι αρχές διαψεύδουν την είδηση βρετανικών ΜΜΕ περί μαζικής δηλητηρίασης στο Λαγανά

Στην κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων βρετανικών ΜΜΕ για μαζική δηλητηρίαση νεαρών τουριστών στον Λαγανά της Ζακύνθου προχώρησαν οι τοπικές Αρχές.

Συγκεκριμένα, έντονη υπήρξε η κινητοποίηση μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν να προκαλείται «σάλος» στη Ζάκυνθο και τη Βρετανία εξαιτίας της φερόμενης δηλητηρίασης 17 νεαρών που κατανάλωσαν ποτά μπόμπα σε μπαρ του Λαγανά.

Σε επικοινωνία που είχε τόσο με το γραφείο Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, όσο και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, ο οποίος προηγουμένως είχε συνομιλήσει με ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, η εφημερίδα Ημέρα Ζάντε ενημερώθηκε ότι «κανένα τέτοιο περιστατικό δεν έχει καταγραφεί στα βιβλία συμβάντων τους και ως εκ τουτου τα δημοσιεύματα που τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρω του διαδικτύου και δυσφημίζουν τη Ζακυνθο ελέγχονται ως προς την ορθότητά τους».

Μάλιστα, ερωτηματικά προκαλεί η διασπορά από βρετανικά ΜΜΕ μιας τόσο δυσφημιστικής για τη Ζάκυνθο είδησης.

Πηγή: imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.