Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Δύο μέρες μετά την τραγωδία εμφανίστηκε και ο Ψινάκης, με γυαλί Rayban, γραβάτα και μανικετόκουμπα


Δύο ολόκληρες μέρες μετά την τραγωδία, που προκάλεσε εκατόμβη νεκρών και ανυπολόγιστες καταστροφές και στην περιοχή ευθύνης του Δήμου του, εμφανίστηκε
στη δημοσιότητα και ο κρυπτόμενος μέχρι σήμερα –κατά τα άλλα super star-Δήμαρχος Μαραθώνος-Νέας Μάκρης Ηλίας Ψινάκης.

Με το καθιερωμένο πλέον και απαστράπτον, γυαλί  Rayban, με καλοχτενισμένο μαλλί, με άψογα δεμένη γραβάτα και με ακριβά μανικετόκουμπα, ο κ. Ψινάκης προσπάθησε –χωρίς βεβαίως να το πετύχει- να πείσει ότι δεν ήτανε εξαφανισμένος.

Τα όσα είπε στον δημοσιογράφο Ν. Υποφαντη του ΣΚΑΪ μπορούν να χαρακτηριστούν, επιεικώς, προκλητικά.

Ιδού ορισμένα χαρακτηριστικά δείγματα των δηλώσεων Ψινάκη:

Στο ερώτημα του δημοσιογράφου «που είναι;» και γιατί δεν βρέθηκε στην πρώτη γραμμή «όπως ο Δήμαρχος Ραφήνας», με συνέπεια «ο κόσμος να τον ψάχνει»; Ο ανεκδιήγητος κ. Ψινάκης απάντησε ότι «δεν μπορεί να είναι παντού,.. έχει να κοιμηθεί από τότε που άρχισε η πυρκαγιά, …έχει καεί και το δικό του σπίτι» και υποστήριξε ότι «ήταν όλες τις μέρες στο Δημαρχείο μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους και τους υπουργούς».

Το πιο προκλητικό όμως κομμάτι των δηλώσεών του ήταν εκείνο που προηγήθηκε και αφορούσε τα αίτια της καταστροφής :

«Δεν προφταίνεις να κάνεις τίποτα, με ανέμους πάνω από 8 μποφόρ, σε περιοχή με πυκνή βλάστηση και με σπίτια», είπε ο Δήμαρχος αφήνοντας εμβρόντητο τον δημοσιογράφο. Για να αναφερθεί στη συνέχεια «στα πεύκα, στα ζωάκια και στα κουκουνάρια, τα οποία μετέφεραν τη φωτιά». Και να συνεχίσει : «Δεν μπορείς να φύγεις σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν μπορεί να εφαρμοστεί κανένα σχέδιο!…».

Καλό είναι οι δημότες της περιοχής που τον ανέδειξαν ως Δήμαρχο με την ψήφο τους να μελετήσουν το περιεχόμενο της συνέντευξης και να βγάλουν τα απαραίτητα συμπεράσματα για την ορθότητα της επιλογής τους…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.