Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Εγκαταλείπει το Δήμο Παλαιού Φαλήρου ο Χατζηδάκης



Την απόφαση του να αποσυρθεί από την αυτοδιοίκηση και να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών προκειμένου να περάσει τη… μεγάλη πόρτα της Βουλής δημοσιοποιεί μέρα με τη μέρα ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης.


Ο επί 16 χρόνια δήμαρχος μετά τη μακρά και επιτυχημένη θητεία του στον χώρο της αυτοδιοίκησης αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, να είναι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές στην εκλογική περιφέρεια του Νότιου Τομέα της Β' Αθηνών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του notioanatolika.gr ο κ. Χατζηδάκης είχε συνάντηση πριν από λίγες ημέρες με τον κ. Μητσοτάκη και συζήτησαν το ενδεχόμενο αυτό με τον πρόεδρο της ΝΔ να αποδέχεται την πρόταση του δημάρχου.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και διαφορετικά αφού ο κ. Χατζηδάκης είναι από τους πλέον παλαιούς αλλά και πιστούς συνεργάτες της οικογένειας Μητσοτάκη αφού μάλιστα επί εννέα ολόκληρα χρόνια είχε διατελέσει γενικός διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο 70χρονος έμπειρος αυτοδιοικητικός που χαίρει εκτίμησης συνολικά στον χώρο και όχι μόνο, είναι αποφασισμένος να υπερνικήσει και το εμπόδιο της εκλογής του στη νέα Βουλή αφού μάλιστα υπήρξε και πρωταθλητής στο αγώνισμα των 400 μέτρων μετ' εμποδίων!

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.