Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

Επιχείρηση απελευθέρωσης ομήρου από την ασφάλεια στα Εξάρχεια

Είχε απαχθεί από την περιοχή του Καλαμακίου στις 4 Ιουνίου 
και απελευθερώθηκε μετά από μια επιχείρηση υψηλού ρίσκου που πραγματοποίησαν στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου.


Ώρες αγωνίας στα χέρια πέντε απαγωγέων που την κρατούσαν όμηρο σε ημιυπόγειο στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Μεθώνης στα Εξάρχεια βίωσε μια γυναίκα ηλικίας 36 ετών.

Είχε απαχθεί από την περιοχή του Καλαμακίου στις 4 Ιουλίου και απελευθερώθηκε μετά από μια επιχείρηση υψηλού ρίσκου που πραγματοποίησαν στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost,  την γυναίκα είχαν κλειδωμένη μέσα στο σπίτι, πέντε άτομα Αραβικής καταγωγής. Το μεσημέρι του Σαββάτου το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ, ενημερώνει για μια κοπέλα που ζητάει βοήθεια από περαστικούς, χωρίς να φωνάζει καθώς μέσα στο διαμέρισμα βρισκόντουσαν οι 3 από τους απαγωγείς της και κοιμόντουσαν.

Αμέσως στο σημείο μεταβαίνουν δυο άτομα της ασφάλειας που θέτουν υπό παρακολούθηση το σημείο. Όταν δυο ακόμη αλλοδαποί επιχειρούν να μπουν στο διαμέρισμα, ένας αστυνομικός τους ακινητοποιεί και τους περνάει χειροπέδες, ο συνάδελφός του απελευθερώνει την κοπέλα και άμεσα καλούν ενισχύσεις.

Μια ομάδα ΟΠΚΕ φτάνει μετά από λίγη ώρα στο διαμέρισμα και μεταφέρει τους πέντε αλλοδαπούς στην ΓΑΔΑ. Στο σπίτι μεταξύ άλλων βρέθηκαν και 27 γραμμάρια ηρωίνης. Τον συντονισμό της επιχείρησης είχε ο διοικητής της κρατικής ασφάλειας και την έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, τα στελέχη της υπηρεσίας, χάρη στην επάρκεια και τον επαγγελματισμό τους.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.