Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Εκτροχιασμός τρένου στην Τουρκία -Τουλάχιστον 10 νεκροί, πολλοί τραυματίες (φώτο)



Τουλάχιστον 10 νεκροί και 73 τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός από τον εκτροχιασμό τρένου στη βορειοδυτική Τουρκία, μεταδίδει η τουρκική τηλεόραση που επικαλείται αξιωματούχο του υπουργείου Εσωτερικών.

Το τραίνο με 300 επιβάτες κατευθυνόταν στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενημερώθηκε από τους υπουργούς Μεταφορών και Εσωτερικών για το δυστύχημα και απέστειλε συλλυπητήρια τηλεγραφήματα στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο εκτροχιασμός του του τρένου σημειώθηκε έπειτα από σφοδρή βροχόπτωση και μια κατολίσθηση, όπως μεταδίδουν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα επικαλούμενα αξιωματούχους.

Τηλεοπτικές εικόνες έδειχναν αρκετά βαγόνια να έχουν ανατραπεί και μέλη των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών να περπατούν για να φτάσουν στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού, ο εκτροχιασμός της προαστιακής αμαξοστοιχίας σημειώθηκε έπειτα από μια κατολίσθηση. «Δυστυχώς έχουμε θύματα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Εικόνες που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση δείχνου προσωπικό των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών να σπεύδει στο σημείο του δυστυχήματος.


Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.