Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Μετά το ενοίκιο του Κολωνακίου... Πληρώσαμε και τη… μετακόμιση της Ράνιας Αντωνοπούλου στον ΟΟΣΑ


Δεν έχει τέλος η ευνοϊκή μεταχείριση της κυβέρνησης στο πρόσωπο της τέως αναπληρώτριας υπουργού Απασχόλησης Ράνιας Αντωνοπούλου.

Για λίγο καιρό έμεινε άνεργη η Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας όταν αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε επίδομα ενοικίου.

Η κυβέρνηση φαίνεται να επιλέγει την κυρία Αντωνοπούλου για τη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι.

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 χιλιάδων ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης, «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ».

Θυμίζουμε πως η κυρία Αντωνοπούλου πριν από 4 μήνες είχε παραιτηθεί από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού, όταν αποκαλύφθηκε ότι λάμβανε επίδομα ενοικίου 1.000 ευρώ/μήνα για το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στο Κολωνάκι.

Μαζί της είχε παραιτηθεί και ο σύζυγός της, υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.


Η κυρία Αντωνοπούλου θα αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος μόνιμο αντιπρόσωπο στον ΟΟΣΑ κ. Γιώργο Κριμπά, ο οποίος θα λάβει κι αυτός το ποσό των 4.740 ευρώ για τη μετεγκατάστασή του από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.

Όπως αποκαλύπτει ο Δημ. Μαρκόπουλος στο Πρώτο Θέμα, η γνωστή για τις σχέσεις που έχει με τις ΗΠΑ, σύντροφος του τέως υπουργού επίσης Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, λίγους μήνες μετά τον σάλο που ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε ότι λάμβανε – αν και ιδιαίτερα εύπορη – επίδομα ενοικίου 1000 ευρώ το μήνα για το διαμέρισμα που διέμενε στο Κολωνάκι, εκτός του προκλητικού νέου διορισμού της στη θέση της μονίμου αντιπροσώπου της χώρας στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ στο Παρίσι, φέρεται να έλαβε επίσης ποσό 13.221,06 ευρώ για την εγκατάσταση της στα νέα της καθήκοντα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο που παρουσιάζει το Πρώτο Θέμα το υπουργείο Οικονομίας (στο οποίο παρεμπιπτόντως προϊστάμενος ήταν ο σύντροφος της κ. Παπαδημητρίου) και συγκεκριμένα η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης, «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.