Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Ιουλίου 2018




ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, στα επαγγελματικά σας θα προσπαθήσετε να χαλαρώσετε, εξαιτίας των εντάσεων του παρελθόντος, προσπαθώντας να ανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις. Η στροφή προς τον εαυτό σας, θα την ενεργοποιήσετε κάνοντας τις κατάλληλες αγορές, ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο, την ψυχολογία σας. Προσοχή, μην προβείτε σε υπέρμετρες καταστάσεις. Μία έξοδο με τον σύντροφό σας, μπορεί να ανανεώσει την σχέση σας, διότι κάποιες εντάσεις έχουν υπάρξει ανάμεσά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, σήμερα, θα σας δυσκολέψει στην επικοινωνία και τις νέες προτάσεις για συνεργασία. Οι ώρες και η φαιά ουσία που έχετε καταναλώσει στο παρελθόν, για την εξέλιξή σας, βρίσκει το κατάλληλο έδαφος για να καρποφορήσει, αφήνοντας τον κατάλληλο χρόνο, εφόσον έχετε πράξει κατάλληλα μέχρι τώρα. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας, σήμερα, δεν χρειάζεται την επιμονή σας, απλά την κατανόηση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κοντινά σας πρόσωπα και κυρίως εμπιστοσύνης, θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε τις σκέψεις σας και να αφοσιωθείτε στα επαγγελματικά σας, παρότι τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Η διπλωματική σας ικανότητα, θα έρθει στην επιφάνεια, οδηγώντας σας σε θεμιτά αποτελέσματα. Η σκέψη, να ξεκαθαρίσετε τις διαφωνίες μεταξύ του συντρόφου σας, είναι αρκετά έντονη και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, θα είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη σήμερα και αρνητικές σκέψεις θα περικλείσουν το μυαλό σας και θα επηρεάσουν αρκετά, τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αποφύγετε, ότι είναι ανώφελο και σας αλλοιώνει την διαύγεια σκέψης. Επικεντρωθείτε, στον συναισθηματικό σας κόσμο και επιτρέψτε, την βοήθεια από το οικογενειακό περιβάλλον. Οι συμβουλές που θα ακολουθήσετε για θέματα που σας απασχολούν, θα πρέπει να είναι από άτομα που εμπιστεύεστε.

ΛΕΩΝ

Οι τρέχουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις, σήμερα, θα σας απομυζήσουν αρκετή ενέργεια. Μην παρασυρθείτε, από μικρολεπτομέρειες και μέσα από αυτό, χάνετε την δράση σας. Μπορεί να έχετε, την διάθεση να βοηθήσετε, σήμερα, κάποια αγαπημένα σας άτομα, προσπαθήστε όμως, να διατηρήσετε την ηρεμία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κριτική, που μπορεί να υπάρξει από άτομα συναδελφικού περιβάλλοντος, θα σας οξύνει την συμπεριφορά και μπορεί να φέρει μεταξύ σας διαφωνίες. Περιορίστε, τα συναισθήματά σας και αναλογιστείτε τις ευθύνες σας. Βρεθείτε, σε χώρους που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και δείτε την πραγματικότητα, χωρίς ανάμιξη των  συναισθημάτων σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα πράγματα γύρω σας, τα αντιλαμβάνεστε ως ρουτίνα, αποζητώντας διόδους για να ξεφύγετε. Ελέγξτε, την παρορμητικότητά σας και λειτουργήστε με αρμονία, αποφεύγοντας βιαστικές ενέργειες, που ίσως διαβάλλουν την εικόνα σας. Η αναζήτηση κατανόησης, θα γίνει μέσω φίλων, τα οποία θεωρείτε έμπιστα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συναισθήματά σας, βάλλονται από αρνητικές καταστάσεις και επηρεάζουν τον ψυχικό σας κόσμο. Διατηρείστε, την ψυχραιμία σας και οδηγηθείτε από την διαίσθησή σας, ώστε να πράξετε κατάλληλα. Μην παίρνετε μέρος σε συζητήσεις, οι οποίες απαρτίζονται από άτομα βεβαρημένου παρελθόντος, διότι διαβάλλουν την καθαρότητα των σκέψεων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα αισθήματά σας, σήμερα, είναι αρκετά μεταβαλλόμενα και έχετε αυξομειώσεις συναισθηματικές. Ο τρόπος αυτός, επηρεάζει τον επαγγελματικό και τον προσωπικό σας τομέα, κρατώντας σας μακριά από ουσιώδες κινήσεις, για την εξέλιξή σας. Παραμερίστε, τις δυσκολίες και στραφείτε στις επιθυμίες σας, βάζοντας τα όνειρά σας σε πρώτο πλάνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία συναισθηματική πίεση θα υπάρξει και θα εμφανιστεί μία ψυχρότητα ως συμπεριφορά,  απέναντι σε άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, κάνοντάς σας πιο ευέξαπτους σε κάποια ζητήματα. Η δυσαρμονία στην επικοινωνία σας, θα μεταφερθεί και σε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Αποστασιοποιηθείτε, από δυσμενής καταστάσεις και λάβετε χώρα σε συζητήσεις που είναι τοποθετημένες πάνω στο δίκαιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυτοπεποίθηση σας, μπορεί να κλονιστεί και να παρουσιάσει ανατροπές στον επαγγελματικό σας τομέα. Στηριχτείτε, στις ικανότητές σας και αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, το μέλλον μπορεί να έχει μία καλή πορεία. Ίσως, η σκέψη να φύγετε από τα καθημερινά δρώμενα, είναι να προβείτε σε νέες σχέσεις, ελέγξτε τον συναισθηματικό σας κόσμο, για να τα καταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήσετε, την αρνητική ψυχική σας κατάσταση, να μπει εμπόδιο στις επαγγελματικές σας ενασχολήσεις. Ακολουθείστε, την διαίσθησή σας και κάντε αυτό που σας διατηρεί ενεργούς και δραστήριους. Οι συναντήσεις, που θα προκύψουν με άτομα του οικείου περιβάλλοντος, θα παρουσιάσουν μία έλλειψη κατανόησης και μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις μεταξύ σας. Μείνετε, όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.