Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Η στιγμή του τροχαίου του Τζορτζ Κλούνεϊ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρουν τα πλάνα από το τρομακτικό τροχαίο του Τζορτζ Κλούνεϊ.


Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας από το τροχαίο που είχε ο Τζορτζ Κλούνεϊ το πρωί της Τρίτης στη Σαρδηνία. 

Όπως έχει καταγραφεί και φαίνεται στο βίντεο το σκούτερ του ηθοποιού συγκρούεται με μία Mercedes με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί στον αέρα για μερικά δευτερόλεπτα.

Έπεσε με τη μηχανή του σε αυτοκίνητο και εκτοξεύτηκε στην άσφαλτο.

Οι κάμερες κατέγραψαν τη συγκλονιστική στιγμή που ο Τζορτζ Κλούνεϊ έπεσε με τη μηχανή του σε αυτοκίνητο που σταμάτησε στο αντίθετο ρεύμα. 

Ο διάσημος ηθοποιός εκτοξεύτηκε από τη μηχανή, χτύπησε στο παρμπρίζ και προσγειώθηκε άτσαλα στην άσφαλτο.

Μετά τη σύγκρουση με αυτοκίνητο στο Costa Corallina, στην Puntaldia, το πρωί της Τρίτης ο ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο John Paul II.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, σύμφωνα με το La Nuova, είναι σοκαρισμένος από το τροχαίο.





: First pictures from 's accident in this morning (Giovanna Sanna). Clooney has been taken to Saint John Paul II Hospital and the injuries are not expected to be serious.


Ήταν στη μηχανή του όταν συγκρούστηκε με Mercedes που άλλαξε ξαφνικά πορεία. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ τραυματίστηκε από την πτώση στη λεκάνη, τα πόδια και τα χέρια. 

Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, πήρε εξιτήριο.

Όταν έμαθε για το τροχαίο η γυναίκα του Αμάλ Αλαμουντίν έτρεξε κοντά του. Έφυγαν μαζί από το νοσοκομείο. 

Το νέο εγχείρημα του Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο διάσημος ηθοποιός ζει με τη γυναίκα του Amal και τα δίδυμά τους στη Σαρδηνία για το καλοκαίρι όπου γυρίζει τη σειρά Catch 22. 




Το ζευγάρι έκανε και διακοπές με τους γονείς του ηθοποιού Nina και Nick Clooney, καθώς και τη μητέρα της Αμάλ Αλαμουντίν, Baria Alamuddin.



George Clooney injured in motorbike accident in Credit: ROPI/Alamy http://bit.ly/2KUCfcj 


Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Νοικιάζουν μια βίλα από τον Ezio Maria Simonelli, λογιστή και άνθρωπο κοντά στον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δουλεύει σκληρά για το πρότζεκτ του Catch 22. Έχει αναλάβει ο ίδιος τη σκηνοθεσία, την παραγωγή και πρωταγωνιστεί σε 6 επεισόδια της μίνι σειράς που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Joseph Heller.



Στο βίντεο ντοκουμέντο μάλιστα φαίνεται πως μπροστά από το σκούτερ του ηθοποιού πορευόταν μια ακόμη μηχανή, η οποία ήταν τυχερή και κατάφερε να αποφύγει στη σύγκρουση. Την ίδια τύχη ωστόσο δεν είχε και ο σταρ του Χόλιγουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.