Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Τα ζώδια Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018



ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν θέματα παρασκηνίων που υπήρξαν στο παρελθόν και θα ανατρέξετε σε καταστάσεις που έχετε λάβει μέρος. Η περιπετειώδης διάθεση, θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον και θα σας αυξήσει την περιέργεια. Προσοχή όμως, μην υπερτερήσει η ψυχολογική σας ανασφάλεια, κάνοντάς σας να ψάχνετε φανταστικούς εχθρούς, διότι οι συνέπειες που μπορεί να έχετε στον προσωπικό σας τομέα, θα είναι αρνητικού τύπου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κοινωνικός σας χαρακτήρας, θα αναδειχτεί έντονα σήμερα, οι συμφωνίες που θέλετε να οργανώσετε, μπορούν να ενεργήσουν θετικά και να σας προωθήσουν επαγγελματικά. Η επιθυμία σας, να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις με οικεία πρόσωπα, ενδυναμώνει τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε καταβάλει, πολλές προσπάθειες στο παρελθόν, για να αποκτήσετε την κοινωνική θέση που επιθυμείτε και κατ’ επέκταση την επαγγελματική. Διατηρείστε, την στάση σας και μην παρασύρεστε από μεταβαλλόμενα συναισθήματα. Μπορεί, να μην είναι μία από τις καλύτερες μέρες σας, ερχόμενοι σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά η επιμονή σας να διορθώσετε κάποια θέματα, σας οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σας, έχει αλλάξει πολύ σήμερα και σας οδηγεί στην κατάκτηση των επιθυμιών σας. Η θετική ενέργεια που σας διακατέχει, μετατρέπει τα θέματα που σας απασχολούν, σε αφορμές για να φτάσετε τους στόχους σας. Ο ρομαντισμός σας, είναι το κίνητρο για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να εξομαλύνετε τις καταστάσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

ΛΕΩΝ

Η σωστή διαχείριση των οικονομικών σας, θα σας δώσει μία ανάσα στην καθημερινότητά σας. Σήμερα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, οι οικονομικές συναλλαγές και κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο. Ο δυναμικός χαρακτήρας σας, θα είναι το προτέρημα σας, ώστε να φερθείτε με διπλωματία για την σωστή αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων. Μην παρασυρθείτε από ενστικτώδη συμπεριφορές προς τον σύντροφό σας, διότι οι εντάσεις θα πάρουν θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η μέρα, προσφέρεται για την αναγνώριση της ειλικρινής διάθεσης και των αληθινών συναισθημάτων, των άλλων γύρω σας και το αντίστροφο. Η διαπίστωση αυτή σας βοηθάει, στον έλεγχο της συμπεριφοράς σας και σας απομακρύνει από αρνητικές συμπεριφορές. Ο ψυχικός σας κόσμος, αναζητάει μία αναγνώριση από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στηριχθείτε σε ειλικρινή συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Μην, επιτρέψετε να σας αναλώσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις και επηρεάσουν αρνητικά τον συναισθηματικό σας κόσμο. Μπορεί να σας απασχολούν, ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και η ρουτίνα της καθημερινότητας, έχετε όμως την ευχέρεια να τα ρυθμίζετε, αποφεύγοντας μεγάλο μέρος απώλειας. Συστηθείτε, για άλλη μία φορά με τον αυθεντικό εαυτό σας και δώστε του την ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διατηρείστε, την διαυγή κρίση σας και προχωρήστε με δυναμισμό στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι προσδοκίες σας, είναι ενθαρρυντικές για την κατάκτησή των στόχων σας, θα βοηθήσει και ο ευπροσάρμοστος χαρακτήρας σας. Η διάθεση να περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφό σας, γίνεται η γέφυρα για την εξομάλυνση κάποιων προβλημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευαισθησία σας, σήμερα, θα σας κρατήσει μακριά από ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο επαγγελματικός σας τομέας, μπορεί να αισθάνεστε ότι σας πιέζει και δεν σας επιτρέπει να εκφράσετε τον αυθορμητισμό σας. Βρείτε πρόσωπα, που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και αφεθείτε ελεύθεροι, ίσως οι φίλοι σας είναι οι κατάλληλοι για να σας βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρείστε την κρίση σας, η οποία σας έχει φέρει σε θετικά αποτελέσματα, ότι αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μπορεί, να υπάρξει έντονη κινητικότητα, σήμερα, για τις υποθέσεις που σας απασχολούν, αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα, για να πάρετε αποφάσεις, απλά οργανώστε την εργασία σας. Η τάση για επικοινωνία με κοντινά πρόσωπα, θα σας παροτρύνει να τους πλησιάσετε και να βρεθείτε σε χώρους που σας εμπνέουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, σήμερα, θα διατηρηθούν σε αρμονία, χωρίς ανατροπές και εμβόλιμες καταστάσεις. Μία οικονομική συναλλαγή, που εκκρεμεί όλο αυτό το διάστημα, θα προβείτε σε συζητήσεις με τους αρμόδιους, ώστε να προβείτε στην επίλυσή της. Ζεστά συναισθήματα, θα σας οδηγήσουν σε όμορφες συμπεριφορές, προς τον σύντροφό σας και η σχέση σας, θα εξελιχθεί ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία οξύθυμη συμπεριφορά, σήμερα, μπορεί να εμφανιστεί προς τα άτομα που συνεργάζεστε, λόγω της αυξημένης υπευθυνότητας στα επαγγελματικά σας. Χαλαρώστε λίγο και κάντε πιο ανάλαφρες συζητήσεις, αποφεύγοντας να εμβαθύνετε στη επίλυση δύσκολων θεμάτων. Αφήστε, τα δύσκολα για άλλη μέρα. Η επικοινωνία με κοντινά σας πρόσωπα, μπορεί να φέρει έντονες αντιδράσεις, λόγω της αρνητικής συμπεριφοράς σας προς το πρόσωπο τους. Εστιάστε, σε αυτό που σας οξύνει την συμπεριφορά και δείτε την θετική πλευρά για να βελτιώσετε την ψυχολογία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.