Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

O Aλέξανδρος Λυκουρέζος παντρεύεται τη Νατάσα Καλογρίδη;

Με παπά και με κουμπάρο το Νίκο Κοκλώνη σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρουσιαστή


Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ζει έναν μεγάλο έρωτα με τη Νατάσα Καλογρίδη και η σχέση τους απασχολεί αρκετά τα ελληνικά tabloids. Όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες περί επισημοποίησης της σχέσης τους, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου τη διέψευσε λέγοντας «δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι παντρεύεται ο πατέρας μου. Η Νατάσα είναι καλό παιδί, είναι εκκεντρική, είναι έξυπνη. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να συντονιστείς με κάποιον».

Αντίθετη άποψη όμως έχει ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος θέλησε να μοιραστεί με του followers του ένα μυστικό το οποίο αφορούσε στο γάμο του ποινικολόγου και της ηθοποιού:  «Λοιπόν, θέλω να σας πω ένα μυστικό. Δεν με αφήνουν, αλλά εγώ θα σας το πω. Δεν κρατιέμαι. Γάμος θα γίνει και ο κουμπάρος θα είμαι εγώ! Πού; Συντονιστείτε για να δείτε…». H ανάρτηση κατέβηκε μετά από μερικά λεπτά αλλά είχε ήδη προλάβει να γίνει viral.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.