Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Έχω την τάση να ερωτεύομαι και να με ερωτεύονται

Ο έρωτας έχει να κάνει με τη δική, σου διαθεσιμότητα απέναντι στο να σου συμβούν τα πράγματα», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια


Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στον Ελεύθερο Τύπο. 

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Πού με φτάσανε οι έρωτες» η δημοφιλής τραγουδίστρια εκτός από τα επαγγελματικά μίλησε και για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

Στην εποχή μας ο έρωτας έχει γίνει πιο δύσκολος ή αντίθετα οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο. ανοιχτοί και πλησιάζονται περισσότερο;
- Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο ανοιχτοί. Αλλά ο έρωτας δεν έχει να κάνει με το αν πλησιάζονται οι άνθρωποι ή όχι. Ο έρωτας έχει να κάνει με τη δική, σου διαθεσιμότητα απέναντι στο να σου συμβούν τα πράγματα. Ο έρωτας κάπου θα σε βγάλει, όπου δεν θα είναι πάντα ψηλά. Κάποια στιγμή θα σε ρίξει. Αλλά μετά θα σε ξαναφέρει στη ζωή και αυτή είναι η μεγάλη του μαγεία.

Είσαι ανοιχτή στον έρωτα πάντα;

-«Πάντα ανοιχτή και τον αναζητώ παντού. Ακόμα και στην καθημερινότητα μου, στους ανθρώπους που συναντάω στη λαϊκή. Έχω την τάση -πάντα- και να ερωτεύομαι και να με ερωτεύονται οι γύρω μου».



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.