Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

«Βόμβα» στους ΑΝΕΛ! Αποχώρησε η πρώην εκπρόσωπος Τύπου Μανταλένα Παπαδοπούλου

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε στους ΑΝΕΛ η συμφωνία Αλέξη Τσίπρα- Ζόραν Ζάεφ για το Σκοπιανό,
αφού μετά την διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, ακολούθησαν παραιτήσεις στελεχών του κόμματος του Πάνου Καμμένου σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Ειδικότερα, από χθες το βράδυ την παραίτησή του από τους ΑΝΕΛ έχει υποβάλει ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Καστοριάς Χρήστος Παύλου. 

Στο κείμενό του, σημειώνει πως δεν γίνεται οι ΑΝΕΛ να διαφωνούν με την πρόταση για την «Βόρεια Μακεδονία» αλλά να συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση.

Τη σκυτάλη πήραν τα στελέχη των ΑΝΕΛ στην Πιερία, οι οποίοι κάλεσαν τον Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση, «γιατί με την ανοχή του ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάει την Μακεδονία», όπως τονίζουν στις ανακοινώσεις παραίτησής τους. 

Πρώτος παραιτήθηκε το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και πολιτευτής Πιερίας Δημήτρης Ζησιμόπουλος. Αμέσως ακολούθησαν το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Πιερίας Χάρης Μπικηρόπουλος, η Πολιτευτής Πιερίας Φιλιώ Βαβύλα, το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Πιερίας Χρήστος Ούνας Τσώλης και ο Νίκος Μακρίδης, μέλος επίσης του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και Αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες ότι έρχονται και άλλες παραιτήσεις…

«Δε θα τον ακολουθήσω στην κατρακύλα του. Αληθινά ανεξάρτητοι έλληνες είμαστε εμείς, τα μέλη του κινήματος που ποτέ δεν προσδοκούσαμε σε κάτι παρά μόνο στην σωτηρία της Ελλάδας. Ο Πάνος Καμμένος δεν ξέρει τι είναι…», σημείωνε στην ανακοίνωση παραίτησής του ο κ. Μπικηρόπουλος.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.