Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τέλος η τηλεόραση για την Ελένη Μενεγάκη

Όλα στην ζωή έχουν μία αρχή και ένα τέλος. Το ίδιο ισχύει και για την Ελένη Μενεγάκη. 
Μετά από 25 χρόνια στην τηλεόραση, μετά από εκατοντάδες εξώφυλλα και χιλιάδες συνεντεύξεις φαίνεται ότι η τηλεοπτική καριέρα της ωραίας Ελένης φθάνει στο τέλος της.


Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή του europost.gr o ΑLPHA δεν είναι διατεθειμένος να της ανανεώσει το συμβόλαιο για μία ακόμη χρονιά.

Και τούτο γιατί, τα τελευταία 3 χρόνια η γνωστή παρουσιάστρια παρουσιάζει πολύ χαμηλές επιδόσεις στην τηλεθέαση και τις περισσότερες φορές τα νούμερά της είναι μονοψήφια, με αποτέλεσμα να τραβάει προς τα κάτω συνολικά το κανάλι! Κάτι, που έχει καταστροφικές συνέπειες για τις διαφημιστικές ζώνες και τα εμπορικά έσοδα του καναλιού.

Παράγοντες της τηλεοπτικής αγοράς, που ξέρουν καλά την Ελληνική τηλεόραση, υπογραμμίζουν ότι η Ελένη “αποτελεί πλέον ένα ξεπερασμένο τηλεοπτικό προϊόν”. Και προσθέτουν ότι “Η ίδια δεν μπόρεσε να ανανεωθεί ουσιαστικά, δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται τις νέες ανάγκες της εποχής και έμεινε προσκολλημένη σε παλαιές συνταγές, που στο παρελθόν άρεσαν αλλά τώρα θεωρούνται παλιομοδίτικες”.

Έτοιμη για αλλαγές στην ζωή της

Από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη θα ήθελε πολύ να συνεχίσει για λίγα χρόνια ακόμη την τηλεοπτική της καριέρα. Άλλωστε, έχει κερδίσει από την τηλεόραση πολύ μεγάλα ποσά, τα οποία τα έχει επενδύσει σε ακίνητα και όχι μόνο.Κατά συνέπεια, η Ελένη δεν φοβάται μήπως πεινάσει!

Άν τελικά την κόψουν από την τηλεόραση, όπως φαίνεται στον ορίζοντα, σκοπεύει να αφοσιωθεί περισσότερο στον άντρα της Μάκη Παντζόπουλο και στην μικρή τους κόρη Μαρίνα, ρίχνοντας το βάρος της σε τουριστικές επενδύσεις στο νησί της Άνδρου. Άλλωστε τα άλλα της παιδιά μεγαλώνουν και επειδή σχεδιάζουν να φύγουν για σπουδές στο εξωτερικό δεν χρειάζεται να είναι τόσο κοντά τους, όσο ήταν μέχρι σήμερα.



πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.