Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ο οδηγός του Yves Saint Laurent αποκαλύπτει τα όργια πίσω από την Υψηλή Ραπτική

Κι ενώ συνεχίζονται τα σκάνδαλα και οι καταγγελίες για τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στην Αμερική, τα στόματα ανοίγουν και στο χώρο της μόδας.


Μία από αυτές τις αποκαλύψεις αποτελεί το βιβλίο του Φαμπρίς Τομά, που υπήρξε οδηγός του διεθνούς φήμης σχεδιαστή μόδας, Yves Saint Laurent.  Το βιβλίο έχει τίτλο «Ο Saint Lauren κι εγώ, μία προσωπική ιστορία» και κυκλοφόρησε στις 12 Οκτωβρίου.

Η συνέντευξη του στην Καναδική τηλεόραση, ήταν άκρως αποκαλυπτική και αφορούσε τη ζωή του Φαμπρίς (Fabrice Thomas) δίπλα στον διάσημο σχεδιαστή μόδας Yves Saint Laurent και του εραστή του, Pierre Berge.


Ο Τομά εξήγησε πως διαδέχτηκε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν επίσης εραστής του, στη θέση του οδηγού του θρυλικού μόδιστρου από το 1982 ως το 1989.

Μεταξύ πολλών άλλων δε δίστασε να αναφερθεί στην ερωτική ζωή του διάσημου σχεδιαστή στην οποία, όπως παραδέχθηκε, εμπλεκόταν και ο ίδιος, καθώς ένας από τους όρους που υπήρχαν στην πρόσληψή του ήταν να μετέχει ενεργά στο σεξουαλικά όργια που διοργάνωνε ο μόδιστρος.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο ίδιος «δοκίμαζε» τους εραστές του Yves Saint Laurent, ο οποίος έπασχε από μελαγχολία. «Το κλειδί για τον Pierre Bergé ήταν να περιβάλλεται από ερωτικούς σκλάβους. Τελεία!», τόνισε μεταξύ άλλων.

Σημειώνει, ότι στην αρχή ήταν μόνο σοφέρ του Pierre Bergé και σπάνια έβλεπε τον Saint Laurent. Όμως με τον καιρό ο γνωστός επιχειρηματίας τον χρειαζόταν για να πάει σε δείπνα αλλά και σε «εκδηλώσεις» πιο προσωπικές…

Όπως αναφέρει αναλυτικά στο βιβλίο του , ο Πιερ Μπερζέ μαστίγωνε τους εραστές του, ενώ ο Υβ Σεν Λορέν ζητούσε από τους δικούς του εραστές να τον μαστιγώνουν για να είναι σε θέση να δημιουργήσει.   «Με τον Πιερ Μπερζέ ήμουν ο μαστιγωμένος. Και για τον Υβ Σεν Λοράν ήμουν ο μαστιγωτής», δήλωσε ο Τομά στην εκπομπή LCN που μεταδόθηκε στον Καναδά.  

«Εμείς στην επιχείρηση -και λέω εμείς γιατί ήμασταν πολλοί στην ίδια περίπτωση- το ονομάζαμε αυτό "το παιχνιδάκι". Ο Πιερ Μπερζέ λάτρευε να τον περιστοιχίζουν σεξουαλικοί σκλάβοι. Τελεία. Τα υπόλοιπα τα αφηγούμαι στο βιβλίο μου», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.