Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Απίστευτο και όμως αληθινό: Κέρασμα μέσω…εφαρμογής!

Μια εντυπωσιακή ιδέα & ένα καινοτόμο new age application.

Kάτι νέο ετοιμάζεται…και το (πανέξυπνο) όνομα αυτού…YammaS! Το Yammas είναι ο σύγχρονος τρόπος κεράσματος με τον οποίο πλέον κερνάμε τους φίλους μας από όπου και αν βρισκόμαστε με πανεύκολο και γρήγορο τρόπο!

Μόνο με 4 απλά βήματα :

1) πληκτρολογείς το χώρο ή την περιοχή
2) επιλέγεις τα ποτά και τις ποσότητες
3) πληρώνεις
4) ενημερώνεις τους φίλους σου (με sms ή μέσω εφαρμογής)




Το αποτέλεσμα…; Εκτός του ότι ξαφνιάζει τον αποδέκτη… το YammaS »προσθέτει» στα ταμεία των επιχειρήσεων, «εξαργυρώνει» την απήχηση των ανθρώπων στα social media και δίνει λύση σε μια ανάγκη!
Οι εποχές άλλαξαν γιατί να μην αλλάξει και ο τρόπος κεράσματος. 

Είναι η εφαρμογή που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να κερνάνε εξ αποστάσεως!



O YammaS συνεργάζεται με την  Diageo γεγονός που αποτελεί την πρώτη μεγάλη εμπορική συμφωνία και δίνει μια σημαντική προοπτική για το λαμπρό μέλλον της καινοτόμου αυτής ιδέας! Η συνεργασία των δυο εταιρειών, έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη του δικτύου της εφαρμογής και να συνδέσει τους πραγματικούς πελάτες ενός μαγαζιού με τους ψηφιακούς τους φίλους.


H Diageo είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο και την Ελλάδα. Το όνομα Diageo προέρχεται από την συνένωση δύο λέξεων: από τη Λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την Ελληνική γαία. Το όνομα μας αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρίας να «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη».
Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μοναδική σειρά προϊόντων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης.

Info: Η εφαρμογή λειτουργεί άμεσα σε ios και android, μπορεί κανείς να κεράσει φυσικά και μέσω του www.yammas.gr χωρίς τη χρήση εφαρμογών.

Tip: αξίζει να σημειωθεί πως βραβεύτηκε από τον Startup accelerator (Be Finnovative) της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία θα είναι και ο τραπεζικός εκκαθαριστής της εφαρμογής (!)


SITE : yammas.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.