Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φλόριντα στο έλεος της Ίρμα! Συγκλονίζει η μανία του τυφώνα (Videos)

Η στιγμή που φοβόταν η Φλόριντα έφτασε, καθώς ο τυφώνας Ιρμα άρχισε να σφυροκοπά την πολιτεία.


Το «μάτι» του τυφώνα, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του σκορπώντας τον θάνατο και καταστροφές, έφτασε πλέον στα νότια νησιά της Φλόριντα.

Πριν πλήξει την πολιτεία, η Ιρμα ισχυροποιήθηκε εκ νέου, καθώς είναι και πάλι κατηγορίας 4.




Ο αναβαθμισμένος σε κατηγορία 4 τυφώνας έφτασε στις ακτές της Φλόριντα με ανέμους ταχύτητας 210 χλμ./ώρα και ήδη το Μαϊάμι και άλλες πόλεις που βρίσκονται στη ζώνη κινδύνου έχουν ερημώσει καθώς οι κάτοικοί τους είτε τις έχουν εγκαταλείψει είτε έχουν αναζητήσει προστασία στα καταφύγια.

Ένας άντρας, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με την εμπλοκή ημιφορτηγού, πιστεύεται ότι είναι το πρώτο θύμα του κυκλώνα Ίρμα, στη Φλόριντα, σύμφωνα με την αστυνομία.



Τα βίντεο που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι χαρακτηριστικά των όσων συμβαίνει εκεί αυτήν την ώρα.


Περισσότεροι από 6,3 εκατ. κάτοικοι της Φλόριντα έχουν λάβει οδηγία να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους, με την προειδοποίηση ότι ο τυφώνας απειλεί τη ζωή όσων βρεθούν στο διάβα του, ενώ περισσότερα από 400.000 σπίτια έμειναν ήδη χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με το BBC.


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.