Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ξανά μαζί Λιάγκας και Σκορδά

Εναν χρόνο μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού του...
Η αμηχανία κατά τη συνάντησή τους στα βαφτίσια των διδύμων του ιδιοκτήτη του «Rodos Palace»


Εναν χρόνο μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού του, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, είχε ένα αναπάντεχο τετ α τετ το βράδυ της Κυριακής στο νησί των ιπποτών. 

Η συνάντησή τους έγινε στα βαφτίσια των δίδυμων παιδιών του ιδιοκτήτη του «Rodos Palace» Αντώνη Καμπουράκη και, όπως ήταν φυσικό, τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα των περίπου χιλίων καλεσμένων. Το πρώην ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στους φωτογράφους, έχοντας πάντα ανάμεσά του φίλους ή συναδέλφους, αποφεύγοντας συστηματικά τη σωματική επαφή. Μάλιστα, στο ενσταντανέ με τον pr man Χάρη Σιανίδη η αμηχανία μεταξύ τους ήταν τόσο έκδηλη, ώστε οι δύο παρουσιαστές κοιτούσαν σε διαφορετικές μεριές, φροντίζοντας να μη συναντηθούν ούτε τυχαία οι ματιές τους. Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε απαστράπτουσα, φορώντας ένα μίνι λευκό σακάκι-φόρεμα, που συνόδεψε με μαύρο τοπ και χρυσά πέδιλα, ενώ ο πρώην σύζυγός της προτίμησε ένα πιο καλοκαιρινό look.

Η βάφτιση τελέστηκε στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον χώρο του ξενοδοχείου και οι δίδυμοι νεοφώτιστοι πήραν τα ονόματα Βασίλης - Παΐσιος και Βαλασία - Τσαμπίκα, με τους γονείς τους Αντώνη και Εύα Καμπουράκη να δέχονται τις ευχές των διάσημων προσκεκλημένων τους. Αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία (όπως αποκάλυψε στο χθεσινό φύλλο της η «Espresso») του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον επιχειρηματία.

Στη χλιδάτη δεξίωση, που δόθηκε στην Jupiter Ballroom αίθουσα του ξενοδοχείου, παρήλασε σύσσωμη η showbiz, ενώ τη διασκέδασή ανέλαβαν οι Αντώνης Ρέμος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός αλλά και ο Σταμάτης Κόκοτας, που ερμήνευσαν τις μεγάλες τους επιτυχίες. Από τα κλου της βραδιάς η παρουσία της Ναταλίας Γερμανού και του Θέμη Γεωργαντά στα decks. Παρούσα ήταν και η Ροδίτισσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τη μαμά της και την αδελφή της, ενώ το «παρών» έδωσαν και οι «survivors» Κώστας Κοκκινάκης και Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.